Surfare och regn

Hej på er! 
Tidigt igår tog jag tåget till Midigama. Det "värsta" med att resa själv är just resandet. The locals vardag är ganska svår att förstå sig på så ställen som inte är turistiga är alltid lite klurigt. Det är dock skönt att de flesta pratar och förstår engelska. Jg hittade rätt tåg och klev av på rätt ställe iaf. Det finns inga skyltar som säger "nästa station", ingen skylt på själva stationen man kommer till och ingen som pratar i någon högtalare. Har man ingen att fråga är man ganska körd, men det löste sig fint. 
(null)

Så fort jag klev av tåget så gillade jag Midigama. Möttes direkt av backpackers och surfare som var på väg till stranden med sina brädor. 
Det är något visst över surfare. De känns alltid coola, självsäkra och ostressade. Sedan älskar jag surflooken också, alla killar blir snygga oavsett och alla tjejer blir jag avis på. Bara så snygga o coola, trots världens mest avslappnande look. 

Jag hittade mitt boende och checkade in, trivs! Bodde i en jättefin bungalow/rum första natten för att jag råkade boka fel dag från början så de fixade de rummet åt mig. Idag och i skrivande stund har jag bytt till en enklare cabana/trähydda på samma boende. Hoppas jah kan byta tillbaka dock haha, den är lite väl spartansk med toa och dusch ute osv.. men det lär bli några nätter där. 

Igår var en tråkig dag. Gick och la mig och läste och kollade youtube typ 19.30 i brist på annat att göra haha... Hittar inga kompisar!! Pratar med allt o alla men det krävs lite mer för att man ska börja hänga! På tisdag kommer iaf Antton, som jag träffade på flygplatsen hit, blir skönt att ha någon att umgås med iaf. Även fast han mest kommer surfa och jag heja på hehe. Pratade dock med shaggy här på boendet idag, han har surflektioner och frågade om jag skulle prova. Har ju testat på Bali för några år sedan, tror jag kan lära mig ganska snabbt, vet att det gick gaska bra sist. Men minns också hur jobbigt det var och allt saltvatten och kallsupar haha. Får se hur det blir, kanske bäst att riva av plåstret om man ska passa in här :ppppp

Det bor en lite speciell man här på boendet som började prata om att han gjorde sina "exercises" på morgonen och jag frågade vad de var för övningar och han började prata om det. Någon blandning av yoga o meditation, massa olika andningstekniker och jah blev intresserad o frågade mer. Han verkade kunnig men när han började prata om att man ska andas in och fokuserade på att pulsera med anus tappade han mig lite.. Då var det dock redan försent och jag hade redan lovat honom att följa med honom till stranden morgonen därpå, alltså imorse. 
Jag sa att jag var tvungen att sitta en bit bort för att kunna fokusera och om jag inte gillade det kanske jag gick tillbaka till boendet tidigare och att jag säkert kommer bli hungrig haha.. Jag provade iaf alla steg han berättat om dagen innan, även anustekniken. Sedan övergick jag till yoga och efter det gick jag där ifrån. Var säkert där minst 35 minuter iaf. Och det var en skön stund. 
Jag kände ganska direkt igår när vi började prata att jag ville dra mig ur, för det första berättade han att han hållt på kanske 3 veckor??!! Man ba men okaaaajjj då kan jag ju lika gärna kolla youtube. Och ni vet när man ger någon fingret och dom tar hela handen, han slutar inte prata om det. Men kände att det var lugnt för han skulle åka vidare idag. Tror ni inte att han förlängt boendet 4 nätter till då eller??? Nu kommer jag aldrig kunna ta mig ur... aja det löser sig, han är vänlig iaf hahah. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Efteråt gick jag till ett ställe jag kollat upp och åt en låååång frukost med två koppar kaffe och en skål med yoghurt. Satt där med min bok och såg alla surfare komma och gå. En mysig (och god!!) stund. 
Puss på er 
Kommentera inlägget här: