Ensam o uttråkad

Nej hurrni idag känns det inte så skoj. Jag är inte ledsen eller mår dåligt men jag är uttråkad. Byn där jag är nu är inte så rolig o det finns inte så mycket att göra. Så fort man går ut på stora gatan (där det dock inte finns något att göra) så är alla bilar och tuktuk som galna och åker och tutar hela tiden. Mest på varandra i trafiken fast det inte ens är någon i vägen men också på mig "hellooo miss tuktuk tuktuk" hela tiden. Så där blir jag bara irriterad och rädd att bli påkörd. Sen något jag har svårt för på sånnahär fattiga ställen utomlands är inte maten eller standarden på rummen, att det bara finns kallvatten i duschen osv utan lukten på gatorna.... Det har jag extremt svårt för och det luktar verkligen vidrigt, med skräp och gammal mat överallt... blä! 

Bilder från idag.
(null)

(null)

(null)

Igår hade jag en bra dag men jag var hungrig på middag redan kl 16, då har typ inga restauranger öppnat så jag fick stå ut ett tag sen kanske jag åt 17.30 och satt kvar ett tag. Sen låg jag o läste tills det kändes ok att sova, gav upp och somnade vid 21 och vaknade några gånger under natten o hoppades det skulle bli morgon. 06.00 kändes det ok att gå upp. Då såg jag en liten ödla i rummet o blev lite störd av det. Var även dödshungrig igen men frukosten är inte förens 7.30.. Tog på mig träningskläder och letade mig fram till tågstationen för att kolla tåg inför morgondagen. Det gick superbra och jag gick bakvägen för att slippa all trafik. 

Bilder från igår!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag tänkte jag ligga på stranden på morgonen, ta en lång lunch och sedan strandhänga igen, för att få dagen är gå. Det är helt igenmulet idag... så där sprack dom planerna. Nästa plan är att testa en ny smoothie på smoothiesstället men dom öppnar inte förens 10.00 och nu är klockan 8.40 och jag sitter kvar vid frukosten och skriver o läser bok. 
Förut när jag var uppe på rummet funkade inte elen så vi får se om den är igång snart. Jag tänkte ta en dusch och byta om. Det är kladdigt av värmen och kliar överallt pga av alla småkryp hahah jag har även fått några myggbett i natt även fast jag myggade in mig ordentligt och har myggnät över sängen. 

Jaja nu ska jag fortsätta läsa lite i min bok. Återkommer!  
Anonym:

Uttråkad? Stanna i Sverige och skaffa dig ett riktigt jobb istället som vi andra så ska du se att det finns att göra. Men bara så du vet så kan man inte flina sig till ett jobb, inte likea till sig ett heller. Värt att poängtera

Kommentera inlägget här: