Det blev en bra dag

Dagen blev bara bättre och bättre. Jag åt frukost och gick upp och tog en dusch och bytte om. Så gick jag till smoothiestället och åt en jättegod bowl med choklad/jordnötssmör och så satt jag där cirka två timmar och läste. Sen gick jag tillbaka med bra musik i öronen. Det gör en SÅ glad. Har inte lyssnat på musik i lurarna sedan jg kom hit. 
Det började spricka upp lite så jag bytte om till bikini och la mig på en solstol på boendet och läste och lyssnade podcast, sen var det dags för lunch och så solade jag lite igen. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När det sedan blev mulet och klockan var runt 15.30 gick jag upp på min balkong och tränade lite smått. Hoppade hopprep och gjorde knäböj, situps, armhävningar typ. Det kändes skönt. 

SEN eller typ under tiden började vääärldens oväder. Sånna här oväder har vi typ aldrig i Sverige men utomlands, alla som varit i typ Thailand, på Bali osv vet hur det kan bli. Det är sååå kvavt och plötsligt får himlen världens urladdning och det är helt SINNES vad det smäller. Först började det spöregna och åska lite och det tycker jag mest är häftigt men sedan eskalerade det. Jag minns en kväll på Gili med tjejerna när vi låg inne på rummet allihop och var så jäääävla rädda. Det var samma nu men jag är helt ensam haha. Jag blundade och såg ändå hur blixtarna sken upp hela rummet och en hundradels sekund senare brakar det till av åskan på ett sätt som inte går att förklara, det är som att det klyver alla träd omkring en och skär i hela kroppen haha, det är verkligen sån jävla kraft och smäll. Jag satt i sängen och händerna för ögonen o öronen och det värsta pågick i ca 20 minuter och min puls var så hög haha, efteråt somnade jag av utmattning och sov i 30 min hahaha. 
(null)

Nu har jag ätit middag och ska sova. Imorgon ska jag upp tidigt och ta tåget till Midigama kl 8.20! 
Puss på er. 
Kommentera inlägget här: