14 dagar kvar

Men hej!
 
Om två veckor ska jag ut och resa. Om två veckor (och en dag) sitter jag ensam på ett flyg påväg mot en destination jag aldrig varit på. Sri lanka. Det ska bli SÅ spännande. 
Jag kommer att vara ensam i tre veckor innan min vän Kerstin kommer. Vi kommer då att vara kvar på sri lanka en vecka och sista dagarna kommer vi åka runt och hitta på lite saker, avsluta i colombo och därifrån flyga till Maldiverna. Där har vi bokat en veckas segling runt öarna. Man bor på båten men varje dag åker man runt och stannar till på någon ö där man kan vara lite, man hoppar i från båten och snorklar osv. Denna vecka kommer bli som en jävla dröm alltså. Sista dagen den veckan fyller kerstin år. Vi har besämt att stanna tre nätter på någon ö på maldiverna innan vi åker till flygplatsen och flyger åt olika håll. Kerstin kommer åka hem och jag flyger troligtvis till Italiten. Jag har ett 30 dagars visum för Sri lanka så dit kan jag inte åka tillbaka. 
 
Jag längtar så mycket, samtidigt som det är lite läskigt och nervöst. Men mest kul och spännande. Jag kommer iiinte ha mycket pengar att leva på för att jag har lagt mycket pengar på maldriverna och ett yoga/surfcamp på Sri lanka. Det kommer verkligen bli en utmaning för jag kommer vara tvungen att hitta de billigaste boendet och tänka på vad jag äter.. Jag kommer inte att flänga runt så mycket och det har aldrig varit tanken med den här resan. Jag tror att det kommer finnas mycket att upptäcka ändå, på ett annat plan. Jag bunkrar upp med böcker och gör mig redo för x antal timmar i solstolen haha. Självklart kommer jag ha saker för mig men jag kommer inte att förflytta mig så mycket. 
 
Jag hoppas att jag kommer uppdatera mycket och jag antar att jag kommer känna att jag har tid med det och eftersom jag säkert är ensam endel så kommer det nog vara skönt att skriva. Därför börjar jag skriva här nu igen. 
 
Bildresultat för sri lanka
 
 
Relaterad bild
 
 
Anonym:

” Det kommer verkligen bli en utmaning för jag kommer vara tvungen att hitta de billigaste boendet och tänka på vad jag äter.. ”. Vilket jobbigt liv du har gumman. Det är sådant folk tänker på hemma i vardagen

Sara:

Vem är den jobbiga anonyma människan?!....

Det låter jätte spännande och jag hoppas du får en trevlig resa :):)

Elin:

Håller med Sara, vem är anonym som uppenbarligen inte har något liv? :)

Anonym:

Mer liv än er ytliga tillgjorda snorungar som tror att livet handlar om resor, avokadomackor och likes på instagram

Anonym:

Mer liv än er ytliga och tillgjorda snorungar som verkar tro att livet handlar om resor, avokadomackor och likes på instagram

Kommentera inlägget här: