Storstäd och intervaller

Alltså jag skrev att jag skulle pyssla o städa lite. Jag har storstädat hela lägisen och rensat garderoben o möblerat om wooho. Sen pausar jag var 10de minut för att dansa loss. Jag gör verkligen alltid det hemma, har nog aldrig lyssnat på musik hemma utan att dansa. Jag kan stå o dansa framför spegeln i flera minuter så jag blir svettig. Hahah det är ju så roligt. Men fick rejält fint i lägenheten också. Sen blev jag träningssugen för kroppwn kändes piggade än väntat. Frågade kerris om hon skulle

 iväg o yesbox så 17 träffades vi på öster och gymmade(!!) så längesen haha, körde ben  nån timme och sen sprang vi intervaller på bandet. 

Vi körde först springa 2 minuter jogga 1 min x4 och sen 1 min spring 1 min jogg x4 och det var så roligt och kändes riktigt bra. Sa det till kerris att när man avslutar så och med den känslan blir man så sugen att springa igen o igen. Så otippat dock eftersom jag verkligen inte gillar löpning. 

Nu har jag jätteduschat (alltså duschat håret, scrubbat osv ;)) lagat massa matlådor och ätit framför idol. Nu tänkte jag faktiskt krypa ner i min nybäddade säng i mitt nystädade rum o läsa min nya bok. Den heter "handboken för singlar, på gränsen till nervsammanbrott" hahah ps ej en faktabok mer en roman, hoppas jag! 

Köpte nya celsuis idag, den stod precis vid kassan på ica så den slank med. Det var jättelängesedan jag drack celsius nocco osv men blev nyfiken och den var riktigt god. Och sen är det tre bilder från mitt sminkrum, nystädat. 

Kramis godnatt

Kommentera inlägget här: