Har jag blivit superwomen?

Heeejsan hejsan.
Jisses vad trött jag var i morse (typ 30 min sen) efter att jag öppnat på jobbet.. Tänkte prova en dag utan kaffe men klarade mig bara 3 timmar... Är piggare nu! Ska jobba länge idag, 6-15.30 så det blir lite segt men sen är jag ledig hela helgen. Skönt!
 
Passet med emma i onsdags blev super! Vi körde en cirkel med kanske 8 övningar med fokus på axlar o rumpa, haha skön blandning men det var det vi var sugna på. Vi körde 12 repetioner, 3 varv och varje varv avslutades med två ruscher och 10 burpees x 2, vi blev helt slut och det var jättekul!
 
Igår jobbade jag förmiddag och efter jobbet var det dags för pelles cirkelfys, vi var ett roligt gäng som körde ihop, blir så kul då! Jag hade dock en så konstig känsla i kroppen. Dels gick första varvet såå fort och jag var knappt svettig??? Tog i jättemycket och var helt slut under passet och de sista två varven, men sen efter nedvarvningen hade jag en så konstig men skön känsla i kroppen. All svett var helt borta, alltså som om den bara försvunnit (ej torkat in som de brukar vara haha), och kroppen var så mjuk och pigg, jag var inte ett dugg trött och det kändes som om jag drömt att jag tränat??? Var inte sådär skönt slut i kroppen som man brukar, jag kände ingenting. Som om jag fick världens snabbaste återhämtning? Kanske har förvandlats till en superwomen?? Så konstigt. Sen åkte jag hem o åt soppa och kollade på Farang och Wahlgrens värld. 
 
Ikväll har jag inga speciella planer, men ska ta det ganska lungt, ska upp o köra HIT 35 pass imorgon fm så måste ha lite krafter kvar haha! 
Ha en fin dag :D 
Kommentera inlägget här: