resor, plugg och stockholmsweekend

Hej, kul att ses igen. Inte igår, som vanligt. 
 
Jaha, vad händer i livet då?
Jag gillar ju inte rutiner, att göra samma sak för länge och att vardagen bara rullar på. Och då är det ju inte så att det funkar att bara hitta på nått kul en helg eller klippa håret. Jag måste typ flytta, byta jobb osv. Annars tröttnar jag. Stabilt haha. 
 
Jag har ansökt om tjänstledigt. Vet dock ej om det godkänns än men jag hoppas på det. Det är isåfall i April-Maj för att sticka iväg på en lite resa till Sri lanka och Italien, haha! Och sen, som jag känner just nu, vill jag iväg och plugga utomlands ett år. Men det är isf våren 2019. Det är jag så sugen på nu och jag hoppas inte den känslan ändras.. Vore ju grymt. 
 
Annars då, såååå kul att träna. Så det blir endel av den varan just nu! Igår körde jag HIT och det var så längesen jag körde det nu men ååååh vad roligt det är alltså, sån energi i gruppen och så mycket fart. Däremot fick jag spagettiarmar efter typ två zooner pga artontusen armhävningar och andra övningar för armarna. Men så skoj. 
Idag är planen att jag och maja ska köra HIT 35, hoppas det är mycket ben för mina armar är lite ömma idag haha. 
 
Jag är på jobbet nu och slutar 13.30 och sen börjar jag inte jobba förens 14.00 på Måndag igen, så jag har långhelg, wiiiho. Lyllo oss som har bästa schemat. 
 
Ikväll ska jag och vikkan kusinmysa, köpa hem lite mat och bara ta det lugnt, det blir en perfekt fredagskväll. Imorgon åker jag till stockholm. Jag ska hälsa på bror, kusiner och kusinbarn. Har ett nytt litet kusinbarn som jag inte har träffat än, så det ska bli såå mysigt. Sen är även Emma och Lovisa där samtidigt så dom ska jag träffa på lördagskvällen. 
 
Det är något konstigt med appen så jag kan inte lägga in några bilder, hehe. 
Kommentera inlägget här: