mat

Alltså tiden går så fort.. Känns inte som att det var så längesedan jag bloggade och så var det 2,5 vecka sedan. 
 
HELA september gick så j*vla fort. Jag tror faktiskt det har varit den snabbaste månaden någonsin haha. Hur är det möjligt? Redan 5de oktober. Ändå inte så konstigt då jag även tror att detta är den månader jag mått som bäst i hela mitt liv. Vet egentligen inte vad jag baserar det på men det är nog så. Det bästa är att jag har skapat de förutsättningar själv och aneldning till att jag mår bra har inte något o göra med att jag gjort roliga saker, för det har jag knappt haha. Jag bara mår bra. inifrån o ut och det känns så himla skönt. 
 
Jag tror inte att min "förändring" av kost spelar någon roll än heller. Om jag kommer märka något kommer det nog senare. Jag har faktiskt börjat äta veganskt. Och glutenfritt. Och så ekologiskt det går haha. 
Jag har iiiinte på något sätt blivit vegan. Om något annat bjuds eller att möjligheten till veganskt inte finns så äter jag vad som helst. Men det jag äter hemma och all mat jag lagar o har som matlådor och allt det försöker jag göra veganskt. Ps äter lite ost, halloumi är så gott i grytor och så. Anledning till denna nya idé kan jag ta en annan gång. 
 
 
Men jag tycker veeerkligen om det, och matlagningen blir så mycket roligare för man testar nya saker hela tiden. Min grej har dock blivit olika "grytor" och ris haha, så gott och går att variera i oääändlighet. Sen var jag lite orolig för frukosten, elin o erik (som fick mig att bli intresserad av detta) äter typ morötter till frullis (överdriver lite)haaha men jag äter typ allltid avokadoknäcke på mitt älskade rödbetsknäckebröd och sen en stor smoothie oftast gjord på massa god frukt, måste bli bättre på att få in grönsakerna där. Men det kommer. 
 
Nu måste jag äta lunch, är på jobbet. Ps ej sugen för fick slänga ihop detta igår morse. Det är ekologiskt spagetti på durumvete från gotland och falafel o lite sås. Ska handla o laga massa idag så kan skriva om det då.
Nu måste jag publicera detta annars kommer jag glömma det och så blir det inte av, herrå. 
 
 
Kommentera inlägget här: