resor, plugg och stockholmsweekend

Hej, kul att ses igen. Inte igår, som vanligt. 
 
Jaha, vad händer i livet då?
Jag gillar ju inte rutiner, att göra samma sak för länge och att vardagen bara rullar på. Och då är det ju inte så att det funkar att bara hitta på nått kul en helg eller klippa håret. Jag måste typ flytta, byta jobb osv. Annars tröttnar jag. Stabilt haha. 
 
Jag har ansökt om tjänstledigt. Vet dock ej om det godkänns än men jag hoppas på det. Det är isåfall i April-Maj för att sticka iväg på en lite resa till Sri lanka och Italien, haha! Och sen, som jag känner just nu, vill jag iväg och plugga utomlands ett år. Men det är isf våren 2019. Det är jag så sugen på nu och jag hoppas inte den känslan ändras.. Vore ju grymt. 
 
Annars då, såååå kul att träna. Så det blir endel av den varan just nu! Igår körde jag HIT och det var så längesen jag körde det nu men ååååh vad roligt det är alltså, sån energi i gruppen och så mycket fart. Däremot fick jag spagettiarmar efter typ två zooner pga artontusen armhävningar och andra övningar för armarna. Men så skoj. 
Idag är planen att jag och maja ska köra HIT 35, hoppas det är mycket ben för mina armar är lite ömma idag haha. 
 
Jag är på jobbet nu och slutar 13.30 och sen börjar jag inte jobba förens 14.00 på Måndag igen, så jag har långhelg, wiiiho. Lyllo oss som har bästa schemat. 
 
Ikväll ska jag och vikkan kusinmysa, köpa hem lite mat och bara ta det lugnt, det blir en perfekt fredagskväll. Imorgon åker jag till stockholm. Jag ska hälsa på bror, kusiner och kusinbarn. Har ett nytt litet kusinbarn som jag inte har träffat än, så det ska bli såå mysigt. Sen är även Emma och Lovisa där samtidigt så dom ska jag träffa på lördagskvällen. 
 
Det är något konstigt med appen så jag kan inte lägga in några bilder, hehe. 

Helg på g

Wiho it’s friday och jag slutade jobbet 13.30 efter en asabra dag. Älskar mina kollegor! 


Nu har jag blomfixat lite, fick en stor bukett liljor av fia igår, älskar liljor. Så har pysslat iordning lite buketter med det och diskat. 

Jag är så trött nu men ska snart iväg o träna, det är jympa station idag o har inte kört det sen höststarten så det blir kul. Vet att det blir så skönt efteråt. Ska ta en skön dusch, ha ansiktsmask och mini-spa och sen bara ha världens skönaste kvällen med god mat i soffan. 
Hoppas ni får en fin fredag och helg. 

Här är lite random pics, har bla klippt av mig håret, woho! 

mat

Alltså tiden går så fort.. Känns inte som att det var så längesedan jag bloggade och så var det 2,5 vecka sedan. 
 
HELA september gick så j*vla fort. Jag tror faktiskt det har varit den snabbaste månaden någonsin haha. Hur är det möjligt? Redan 5de oktober. Ändå inte så konstigt då jag även tror att detta är den månader jag mått som bäst i hela mitt liv. Vet egentligen inte vad jag baserar det på men det är nog så. Det bästa är att jag har skapat de förutsättningar själv och aneldning till att jag mår bra har inte något o göra med att jag gjort roliga saker, för det har jag knappt haha. Jag bara mår bra. inifrån o ut och det känns så himla skönt. 
 
Jag tror inte att min "förändring" av kost spelar någon roll än heller. Om jag kommer märka något kommer det nog senare. Jag har faktiskt börjat äta veganskt. Och glutenfritt. Och så ekologiskt det går haha. 
Jag har iiiinte på något sätt blivit vegan. Om något annat bjuds eller att möjligheten till veganskt inte finns så äter jag vad som helst. Men det jag äter hemma och all mat jag lagar o har som matlådor och allt det försöker jag göra veganskt. Ps äter lite ost, halloumi är så gott i grytor och så. Anledning till denna nya idé kan jag ta en annan gång. 
 
 
Men jag tycker veeerkligen om det, och matlagningen blir så mycket roligare för man testar nya saker hela tiden. Min grej har dock blivit olika "grytor" och ris haha, så gott och går att variera i oääändlighet. Sen var jag lite orolig för frukosten, elin o erik (som fick mig att bli intresserad av detta) äter typ morötter till frullis (överdriver lite)haaha men jag äter typ allltid avokadoknäcke på mitt älskade rödbetsknäckebröd och sen en stor smoothie oftast gjord på massa god frukt, måste bli bättre på att få in grönsakerna där. Men det kommer. 
 
Nu måste jag äta lunch, är på jobbet. Ps ej sugen för fick slänga ihop detta igår morse. Det är ekologiskt spagetti på durumvete från gotland och falafel o lite sås. Ska handla o laga massa idag så kan skriva om det då.
Nu måste jag publicera detta annars kommer jag glömma det och så blir det inte av, herrå.