Just nu: fredagsmys

Igår hade jag en jättelugn förmiddag. Gick upp tidigt och bara pysslade o fixade tills jag började jobbet 13.00 (min kollega fick dock ringa mig 13.20, då satt jag hemma o åt bulle.. Jag jobbar ju alltid på kvarnen o där börjar vi 14 men nu efter att vi öppnat slussen på öster börjar vi tidigare, det hade jag glömt..) OCH jag råkade sätta igång larmet när jag skulle stänga receptionen och larma på vid stängning, så Securitas ringde. Menmen nu har jag provat det och lär varken komma försent eller starta larmet igen:):):) 

Idag var jag uppe runt 8 igen och åt en snabb frukost innan jag åkte till öster o tränade lite. Typ 25 minuter axlar sen åkte jag hem igen. Hihi! 
På insta visar jag ju oftast mina avo-mackor och smoothies, för min andra favofrukost är inte lika vacker men idag gjorde jag den iaf fotovänlig. 
(null)

(null)
Havregrynsgröt men kanel, toppas med massa jordnötssmör, hallonsylt och banan :pppp Det här äter jag alltid när det måste gå lite snabbare haha så gott. 

Så nu har jag jobbat stängning kvarnis o det gick toppen. Hade ett snack med min chef innan och checkade av massa bra grejer som jag behövt prata om, även fast det mest var småsaker och tankar så kändes det väldigt skönt, han e bäst, våran repan-chef! 
Nu: fredagsmys med choklad, idol och fotboll. 
Men ska nog sova snart. Jobb hela helgen + firande av bästa fisis imorgon!!
Xoxo


Anonym:

Din äckliga frukost ser ut som ren jävla skit

Kommentera inlägget här: