Fika, sol och bästis

Hej!
 
Idag efter frukost kom Elin och plockade upp mig och så åkte vi ut mot naturens hus och promenerade en stund bort mot wadköping och tog en fikapaus där och snackade ikapp om allt och inget. Så mysigt. 
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter det hann jag hem och fixade mat och gjorde mig iordning för jobbet och nu är jobbkvällen slut och jag ska sova. Tidig start imorgon! 
 
 
Längtar till imorgon dock, det blir en braaa dag!
 
Hoppas ni haft det bra, vi hörs! 

Bra dagar framöver

Hej!
 
Hoppas allt är fint med er!
ÅH det snöade så fint förut!! Vi var ute och spelade in några små kortflmer till en grej som ska visas på jobbet när det snöade som mest. Det låg ju kvar ett tag men nu är det bara slask igen..
Sen efter det körde jag ett Cirkelgymspass, perfekt innan jobbet. Så hinner jag precis äta o duscha innan jag börjar. 
 
Jag har så bra dagar framför mig nu resten av veckan! Imorgon ska jag promma och mysa med min elfis och sen jobba, på torsdag jobbar jag fm och sen ska jag träffa papppppsen, han är här över dagen så vi ska passa på o fika. Sen på kvällen ska kerris och jag köra HIT-pass och mysa. Helgen är ganska oplanerad men jag är ledig från fredag 13.30- tisdag 14.00!!! SÅ lyxigt. Jag hoppas att det blir fint väder med snö och solsken hihi. 
 
Vi hörs! kramis

Vinterfeeling

 
 
ÅÅÅH, vilket drömmigt väder det har varit idag. Jag har ju jobbat hela dagen haha men fick skrapa bilen i morse iaf och luften var så frisk, och klarblå himmel. Önskar jag kunnat vara ute och gå promenad och mysa idag men..
 
Det ska bli mysigt med vinter nu, jag längtar efter snö och chailatte, juliga doftljus och ljusstakar. MMH! 
Skulle så hiiiimla gärna vela åka till någon fjällstuga i år... Det var så längesedan jag gjorde det och längesedan jag åkte skidor/bräda.. Det blir aldrig av och är ju inge kul här hemma. Egentligen räcker det med en mysig stuga i snölandsskap utan skidbackar haha.. Vill åt själva myset, luften, lugnet! Hola at me om du har något att erbjuda ;ppppp