nya favoriter

Hej igen.
 
Vill bara visa upp dessa godingar. 
Köpte endel på Black friday och bla detta smink. Jag har ju istortsätt bara Mary kayprodukter och älskar det men det är alltid kul att testa annat. Älskar dessa!
 
Lipgloss RITUALS
Ögonskuggspalett och enstaka ögonskugga/rouge NYX
Highlighter THE BALM
 
 

mycket att se fram emot

Godkväll!
 
Jag sitter fortfarande sjuk i min soffa. Jag har idag hunnit sett dagens avsnitt av Gossip girl och One tree hill både på förmiddagen och på eftermiddagen då de visas både runt 10-12 och 16-17 tiden haha. Mellan det var jag dock på jobbet för receptionsmöte. Men förutom det har jag inte jobbat utan ENDAST suttit i min soffa. Hunnit se nyhetsmorgon, gossip girl, one tree hill, castle (?) MÖTE, Kardashians, Gossip girl, one tree hill, en hel film som hette JOY, rekomenderas! Handlade om en powerful women. Nu lyssnar jag lite skön musik och skriver här, snart börjar wahlgrens värld och till det tänkte jag dricka glögg och äta massa pepparkakor. Sen sova! 
 
 
Imorgon jobbar jag eftermiddag och det blir skönt med en till sovmorgon, troligtvis mår jag ok då. Mår redan idag betydligt bättre än igår. Då var det illa. 
 
Vädret är så tråkigt nu, bara grått och regn? Ingen sol och ingen snö. Jag har dock drömt mig iväg till min resa mycket senaste tiden. Så skönt att kunna dröma om resmål som snart kommer att bli verklighet. Idag har jag insett att det nästan inte kostar nåååågonting att flyga (råkade skriva flyta först, och det skulle nog kosta mig mitt liv) från sri lanka till MALDIVERNA! Så JAPP ditt ska jag. Om jag så får sova under en palm så ska jag dit. Fattar ni? Nej inte jag heller. Gällande resplanerna lutar det åt att hitta en jäkligt najs bungalow på en fin strand nära god och billig mat, och bara stanna där i två månader. mmh. Liksom bosätta mig och skita i vilken dag det är, vad klockan är och vad andra tycker att jag borde göra. 
 
Jag har även fler saker att se fram emot nu, vilket är så härligt. 
Snart kommer jag flytta till ett hus haha, bara det är en förändning. Ett litet hus, helt ensam, vid en herrgård med en granne. Det är alltid najs med en förändning och jag längtar. 
Sen är det ju jul och nyår och det är alltid trevligt. Jag har dock inga direkta planer what so ever gällande någon av högtiderna och kommer inte heller vara ledig som många andra. Men det är ju en mysigt hela december. 
 
 
Sen är januari ganska tråkig men jag har två utflykter som jag planerar och hoppas blir av så att jag kan se fram emot det. 
SEN första veckan i februari åker jag pappa adde o carina till lanzarote på träningsresa för att fira pappas bday! Längtar så. Ska bli så skönt att komma bort lite, och till värmen. Och med pappsen! 
Sen någon vecka efter det ska jag och Kerstin fira ALLA HJÄRTANS DAG i stockholm mitt i veckan. Vi ska på hannah och amandas One Last Time, avslutningsshow eftersom de slutar med podden.. Så ska vi bo på hotell och mysa!! Alltså längtar så att jag dör. 
 
 
Sen är det typ 2 veckor kvar så åker jag utomlands hahah så sjukt, vad skrev jag nyss?? omg det är typ 3 mån kvar?  Jisses. 
 

Sjukis

Hey, idag vaknade jag upp förkyld, jätteförkyld. Tur att jag var ledig idag dock så kunde jag vila hela dagen, vilket var skönt. Nu ska jag fortsätta vila. Hehe hejdå.

Ett mellis idag och en lunch förra veckan

(null)
(null)