Tb till bättre dagar /mvh deprimerad soldyrkare

Idag är det  inte alls kul att jobba och jag har inte kollat sociala medier på hela dagen pga får ångest.
Blir arg på folk som kommer in o tränar för fattar ej hur man kan göra det när man kan vara ute. Blir också arg på folk som ÄR ute för de är orättvist. punkt.
 
Annars då. Ska visa några stunder då jag varit gladare än vad jag är nu. 
 
tex igår kväll när Lovisa, Emma och lille milton kom och hälsade på. 
Jag är helt besatt av potatissallad, varmrökt lax och halloumi så det föreslår jag så fort jag ska äta med någon. Det gick hem fint hos sällskapet. Jag gjorde även Så god rosédrink och alkoholfri drink som jag måste skriva om någon dag. Den med alkohol var såklart lite goadare. ;)
 
 
 
I Torsdags eftermiddag hängde mamma jag o pelle på pelles båt, och åkte lite vattenskoter. ÄLSKAR båtar och vatten och sol haha. Sen är mamma o pelle bästa människorna, så det kan knappast bli bättre.
 
 
 
I Onsdagskväll hängde jag och fisen på min balkong och bara pratade och skrattade. Min bästa fis. 
Vi åt också Potatissallad, lax och halloumi haha ;) och chips och melon och choklad. Och jag drack vin, som vanligt. Kolla vad fin hon e, bästisen. 
 
 
Fredagen förra veckan återförenades jag elin och linn, då linn (bokstavligen) är ute och flyger hela tiden.  Det var också sååå mysigt, och det var en så varm kväll så vi kunde sitta ute till halv ett och bara mysa. 
 
Och sist, en bild på nya naglarna. Jag har senaste tiden haft raka naglar som smalnar lite upptill men nu ville jag dels ha annan form och sommarfärg. Blev så nöjd. Man blir så glad av dom hiihi! Sen ser dom lite klumpiga o konstiga o typ snea ut på bilden men no, i löve them. 
 
 
Kommentera inlägget här: