HEJHEJ HALLÅ

 
 
SER NI Färgerna, sommar är här och jag så himla pepp och glad och förväntansfull.
 
I knappt en månad nu har jag bott i finaste bästa lägenheten. Jag trivs så fruktansvärt bra. Det är en 3a på 59kvm och balkong i söderläge med sol från 10 till 21 och ligger i Sörbyängen, mycket gräsytor runtom och 500 m till ica maxi (och systemet;)) och Friskis Öster och Söder. Alltså hurrni, ALLA är bjudna på frukost/sommarlunch/fika/rosékväll/balkongmys hela sommaren. Kom ba kom. 
 
Annars då, jobbar på och trivs, tränar, har semester i sommar och längtar därför till midsommar då första veckorna är. Inväntar roliga beställningar från Marykay, H&M och Lyko som jag ba önskar dimper ner i lådan idag. Vädret nu är ju så himla underbart. Jag jobbar 10 dagar i rad sen i måndags då jag varit ledig tidigare, det är lite ångestframkallande när alla andra är långlediga men jag carpar så mycket jag bar kan. Igår slutade jag 13 och cyklade ner till småbåtshamnen där mamma och pelle var, hans båt eeee life. Vi låg och solade på soldäcket, åt sommarlunch och åkte ut med vattenskotern. Älskar båtlivet, ska nog bo på hans båt hela sommaren. Hoppas de e okej.
 
Jag tror faktiskt vi kommer höras. Den här årstiden är det så lugnt på jobbet, vilket ni kanske kan förstå. Jag måste bemanna receptionen isch hela dagen och kan därför syssla med detta utan att vara olydig. Win win. 
Vi hörs, nog. 
Kommentera inlägget här: