sön mån tis ons

heeeeej.

Varit mycket på jobbet senaste dagarna så har inte hunnit skriva här ;) 

jises, idag är sista jobbdagen av 10 i rad avklarade. Nu är det ju stängt på en av våra anläggningar denna veckan pga renovering så detd betyder att det är sååå mycket mer folk här haha + att hantverkarna påbörjade renoveringen här igår också så vi har bara haft en dator, en kassa, ingen belysning, ingen bastu osv haha. Så igår em var det ganska kaos. Men det löste vi och idag är det ordnat med belysning o bastu iaf haha. 

Men nu är jag ledig imorgon och sen på fredag ska jag vara på öster och hjälpa till med renoveringen, typ måla så det blir skööönt. Sen är det jobbhelg igen haha så hoppas på regn denna gång. 

I Söndagskväll efter jobbet körde jag först ett Cirkelfyspass med Pelle (och alla motionärer) och sen åkte jag hem och då kom keeeeeeeerstin och siiiimon o hälsade på! Det var mest kul att kerstin kom för hon har varit på Bali i drygt tre veckor o jag saknade henne såå mycket. Men simon e en guldklimp han så vi hade mysigaste kvällen och jag fick skratta ikapp alla skratt jag missat när kerran varit borta. + att dom köpte med pizza åt mig och vi gjorde fruktsallad. Det var en bra kväll..

I måndags köpte jag en ny (gammal) säng av en kompis och tog en sväng på ikea för tillbehör och annat så nu sussar jag i skönaste 180 sängen vilket e så bra. Bara o hojta om ni vill komma på sleepover woooho!!

Igår jobbade jag hela dagen och tror inte jag gjorde så mkt mer än det.. JOOOHO jag hämtade mina paket. Ett as stort fårn H&M (inget passade eller var fint så får skicka tillbaka) sen från marykay och Lyko och dom var mycket bättre. Så ska tipsa om lite saker här någon dag. 

IDAG har jag faktiskt gjort mig fin, det var kul och inte igår. Värt för självförtroendeboosten alltså. 

Åkte till jobbet en sväng för receptionsmöte någon timme, träffade sen en friend på lunch, det borde man göra oftare. Break i jobbdagen liksom. Jag var iofs ledig efter det och åkte till min brors lägenhet och tog emot nycklar osv. Så hem o chillaxa lite innan kvarnen och skrivstångspass och nu jobbar jag stängning :D 

Har inte så mkt bilder att bju på, bättrar mig under morgondagen. 

Kommentera inlägget här: