"Ettan"- helt fantastiska dagar

Hej på er! 

I torsdags kl 6.30 samlades jag och fem andra härliga friskisar på kvarnen och styrde mot värmdö och lillsveds idrottsfolkhögskola. 
Vi har varit på "Ettan" som är första utbildningstillfället för oss som ska bli ledare inom någon typ av träningform på Friskis! 

Vi var där hela tors fre lör och åkte hem söndag runt 16. Alltså det här har varit bland de roligaste dagarna ever, världens roligaste träningsläger med ett så härligt gäng. Vi var totalt 30 personer från olika friskis&svettis föreningar i sverige och med de två bästa utbildarna, som gjorde dessa dagar så jäkla bra, roliga och så himla lärorika. Man har så mycket att smälta. Vi har varvat teori med träning med mat med teori träning mat mat träning teori haha hela dagarna. Inte en sekund över till annat. Och världens roligaste fest på lördagen där vi 5 örebroare var kvar till sist. OCH strålade sol större del av helgen. 

Som sagt, tid för att fota har inte funnits men här har ni några. (Att gå runt i mjukis, träningskläder och inget smink är ju en lyx) 

Kramis. 

En trogen läsare:

Du är dålig med uppdateringen Sofia :(

En trogen läsare:

Du är dålig med uppdateringen Sofia :(

Kommentera inlägget här: