en dröm som måste uppfyllas

haha ne alltså fy jag känner mig så elak. Det är Många som kollar in här dagligen och blir besvikna för att det ekar tomt?! Har tänkt att ingen bryr sig så att det inte spelar någon roll om det är tomt någon månad här och där. Men skärpning nu, jag var ju så duktig innan. 
 
Vad har hänt sedan sist då?
Störst och först: Jag har fått en fast heltidstjänst som receptionist  på Friskis och det är jag så glad över. Jag älskar friskis. Nu första månaden är jag istortsätt bara på kvarnen och jag jobbar väldigt mycket förmiddagar. Det är tidiga mornar men jag slutar ofta mellan 11-14 och därför tror jag att jag kommer ha tid för bloggen också. Jag måste liksom ha något att göra för att inte somna i soffan hihi. Så tränar jag ofta på eftermiddagarna/kvällarna för att de flesta pass är då. 
 
Inte i helgen men helgen efter det åker jag på Ledarutbildning och vi kommer att vara på Lillsveds idrottsfolkhögskola och jag är så jäkla peppad. Ettan måste alla gå som ska bli ledare inom Friskis & svettis, och alla säger att det är sååå kul och jättebra utbildning. Några av de "lektioner" vi har är rörelse-träningslära, Rörelseteknik, Träningsfysiologi och kondition, kroppens byggnad, Funktionell anatomi och massa mer. Både praktik och teori. Sen i maj kommer jag att gå en till utbildning inom min träningsform alltså Jympa. Sen börja bygga ihop mitt eget jympapass hihih!! 
 
Träningen går så bra, jag är motiverad och allt går åt rätt håll. Jag kör mest gruppträning nu och det är så mycket roligare då man alltid träffar så många friskisar då (vilket även gör att det tar lite längre tid att komma därifrån men haha) och jag tar i mer på passen än när jag tränar själv och får sån varierad träning eftersom jag kör så olika pass. Favoriter är Powerhour, HIT, skivstång/spin som kombination eller var för sig och imorgon ska jag och anna prova ett nytt pass som heter Sport Athletic och jag tror att jag kommer älska det. 
 
Jag har har dröm, eller vision om att jag ska starta ett företag som har med träning/hälsa/skönhet att göra. Mer tänker jag inte säga men hur ytligt det än kanske låter är det så mycket mer än så, men jag vet exakt hur jag vill att det ska bli och det kommer såklart ta åår att bygga upp detta men det vore verkligen en dröm. Senaste dagarna har jag av en slump träffat på så många människor som verkligen skulle behöva den hjälpen som det här företaget skulle kunna ge folk. Detta skriver jag med tårar i ögonen och det är för att dessa människor lever ett så begränsat liv av olika anledningar och jag vill hjälpa till, nu. 
 
Här kommer lite bilder från senaste veckorna. 
 
 
 
Kommentera inlägget här: