"Ettan"- helt fantastiska dagar

Hej på er! 

I torsdags kl 6.30 samlades jag och fem andra härliga friskisar på kvarnen och styrde mot värmdö och lillsveds idrottsfolkhögskola. 
Vi har varit på "Ettan" som är första utbildningstillfället för oss som ska bli ledare inom någon typ av träningform på Friskis! 

Vi var där hela tors fre lör och åkte hem söndag runt 16. Alltså det här har varit bland de roligaste dagarna ever, världens roligaste träningsläger med ett så härligt gäng. Vi var totalt 30 personer från olika friskis&svettis föreningar i sverige och med de två bästa utbildarna, som gjorde dessa dagar så jäkla bra, roliga och så himla lärorika. Man har så mycket att smälta. Vi har varvat teori med träning med mat med teori träning mat mat träning teori haha hela dagarna. Inte en sekund över till annat. Och världens roligaste fest på lördagen där vi 5 örebroare var kvar till sist. OCH strålade sol större del av helgen. 

Som sagt, tid för att fota har inte funnits men här har ni några. (Att gå runt i mjukis, träningskläder och inget smink är ju en lyx) 

Kramis. 

En av de jobbigaste dagarna

Hej på er finisar. 


Igår var en jobbig dag. För snart fyra veckor sedan gick min älskade mormor bort och igår var det dags för begravningen. Det var fint, med många fina släktingar och fina ord. Men egentligen var det mest hemskt och jag var väldigt ledsen. Jag är ledsen, och saknar henne.. 

På kvällen firade vi bästa mollie men jag var inte dirket på partybenet så jag tog bilen dit och åkte hem vid 22. Men det var fint att hänga med vännerna en stund. 

Nu sitter jag äter frulle och laddar inför 75 min Cirkelfys, är så peppig!
Kram på er 

En onsdag mitt i veckan

Idag har jag haft sovmorgon, till klockan sju!! Börjar inte förens nio idag så det är skönt. Jag sitter o äter frukost och kollar nyhetsmorgon. I vanliga fall har inte nymo börjat när jag äter frulle så detta e lyx. 


Efter jobbet ska jag köra mammas skivstång/spinning pass och vet att malin o anna också är bokade! Så pepp på skivstång, känns som det var över en vecka sedan nu. 

Ha en bra daaag!