veckan som varit

Nemen hejsan. 
 
 
Förra lördagen firade vi fina lovisa som tagit examen från uni. Så duktig!! Vi var ett så himla härligt gäng med tjejer och vi fick så gott att äta och dricka. Vi höngde hos lovisa nåra timmar innan vi rörde oss upp mot stan och fastnade på frimis. Också trevlig! Men jag tog mig hemåt runt 01-01.30 någon gång för att jag skulle upp o jobba. Men det var en så rolig kväll, jisses vad jag skrattade. 
Och kolla vad fint det är hos lovisas föräldrar, så fint inne och sen  med poolen och trädgården utanför. Dröm. 
 
 
Sen på nationaldagem var jag ledig och hade bästa dagen. Den började med ett cirkelgymspass på Öster. Det var cicci som körde sitt första testpass och hon e bara så himla grym!!! Helt ny men bara så självklar och duktig. Och med så många härliga motionärer.
 Skyndade mig sen hem för snabbdusch och flög iväg på cykeln till småbårshamnen där mamma och pelle var och fixade lunch. Vi hade det så mysigt och åt och solade, det var så skönt. 
 
 
OCH sen på kvällen mötte jag upp Fanny Malin Anna Jullan på Frimis och käkade maat och snickesnackade.
Det var så trevlig men sååå kallt hahha, hatar sverige när det gäller sommarkvällar alltså. Det kändes så skönt och var varma vindar när man cyklade upp och tänkte att man utan tvekan kunde ha bara ben osv. Alltså vi frös så läpparna och händerna var helt blå haha. Så fort vi ätit upp (satt i två timmar innan vi fick maten) så åkte vi hem hahah. 
 
 
Annars har jag jobbat på i veckan. I onsdags efter jobbet var jag på en spännande infoträff!! Det handlade om nyföretagande och nästa vecka ska jag på en rådgivning gällade det också. Det blir skoj. 
Min bror har varit i stan också så jag slänger upp en bild på honom. Ser ni vad trevligt vi hade ;)
 
Kommentera inlägget här: