veckan som varit

Nemen hejsan. 
 
 
Förra lördagen firade vi fina lovisa som tagit examen från uni. Så duktig!! Vi var ett så himla härligt gäng med tjejer och vi fick så gott att äta och dricka. Vi höngde hos lovisa nåra timmar innan vi rörde oss upp mot stan och fastnade på frimis. Också trevlig! Men jag tog mig hemåt runt 01-01.30 någon gång för att jag skulle upp o jobba. Men det var en så rolig kväll, jisses vad jag skrattade. 
Och kolla vad fint det är hos lovisas föräldrar, så fint inne och sen  med poolen och trädgården utanför. Dröm. 
 
 
Sen på nationaldagem var jag ledig och hade bästa dagen. Den började med ett cirkelgymspass på Öster. Det var cicci som körde sitt första testpass och hon e bara så himla grym!!! Helt ny men bara så självklar och duktig. Och med så många härliga motionärer.
 Skyndade mig sen hem för snabbdusch och flög iväg på cykeln till småbårshamnen där mamma och pelle var och fixade lunch. Vi hade det så mysigt och åt och solade, det var så skönt. 
 
 
OCH sen på kvällen mötte jag upp Fanny Malin Anna Jullan på Frimis och käkade maat och snickesnackade.
Det var så trevlig men sååå kallt hahha, hatar sverige när det gäller sommarkvällar alltså. Det kändes så skönt och var varma vindar när man cyklade upp och tänkte att man utan tvekan kunde ha bara ben osv. Alltså vi frös så läpparna och händerna var helt blå haha. Så fort vi ätit upp (satt i två timmar innan vi fick maten) så åkte vi hem hahah. 
 
 
Annars har jag jobbat på i veckan. I onsdags efter jobbet var jag på en spännande infoträff!! Det handlade om nyföretagande och nästa vecka ska jag på en rådgivning gällade det också. Det blir skoj. 
Min bror har varit i stan också så jag slänger upp en bild på honom. Ser ni vad trevligt vi hade ;)
 

red is the new black?

Heeeej.
Haha jag sa att jag skulle ta fler bilder under torsdagen för att jag var ledig. Jag tog nog inte en enda bild. 
 
 
Jag var iaf och körde lunchspinning med bästa helena (ej mamma haha) och det gick så bra. Spinning funkar typ inte för mig för att jag får så ofta mjölksyra i benen innan det blir jobbigt för hjärtat, så jag blir inte så trött som många kan bli på spinning. Kommer verkligen inte upp i puls. Men hennes pass passar mig så bra, och så älskar jag musiken, vilket är så viktigt på spinning. Ny favo alltså, leta efter Helena H på schemat. Hon är även världens härligaste.
Sen tog jag en snabbdusch och åkte till småbåtshamnen och hoppade upp på en båt och inväntade Kerstin. Hon kom med mat så vi åt och babbalde o babblade, och väntade på att molnen skulle försvinna och vinden mojna. Det hände aldrig så vi kröp in i båten istället och fikade. Sen kom båtägaren så han fick fika med oss. Där satt vi o skrattade o sjöng o bara hade det så mysigt till klockan närmade sig kväll. 
Jag tvingade mig själv till mberg en sväng och åkte sen hem och spraytanade mig och fixade lite. 
Säg till om ni vill ha er en taning, nu har jag ett bra badrum för det osv woho. 
 
Så igår cyklade jag till Öster och målade hela dagen. Så kul med lite omväxling. Käkade lunch ute i fina vädret! 
Jag slutade vid 15.30 och åkte direkt hem till balkongen och somnade med podcast i öronen med solen i ansiktet o låg där i typ två timmar, alltså det var sååå himla skönt. Balkong är fan livet alltså. 
 
 
Sen gjorde jag mig freesh och sen kom pelle o hämtade mig, han sa att min nya blus var fin o visst är den?! Ärmarna är det finaste o den detaljen syns visst inte på bildderna.
Minns när jag var liten och fyllde år eller så, jag sa alltid till mamma att jag önskade mig kläder men "INTE RÖTT!!" har aldrig gillar rött på kläder. Men nu på våren, sommaren är jag typ emot svart. Det känns så tråkigt, vill bara ha färg hela tiden.
PAX att utama mig själv, nästa vecka ska jag inte ha svart på mig ever. (gäller EJ träningskläder för då kan jag inte träna haha). Men inte på byxor eller top/tröja. Jacka o skor är okej men helst inte. Ska ta bild på alla outfits, kanske ej blir så kul för jag har inte så roliga kläder när jag jobbar...
Men kul va, är ni på?! Som om någon skulle kommentera o ba jaaa wowho let's go...
 
 
Vi plockade iaf upp min bror på stationen och åkte hem till mamma. Hon har varit borta en vecka på semester och har typ frågat alla vad våra planer är för att hon vill hänga när hon kom hem. Jag "skulle bort på kalajs", adde orkade inte planera något, pelle sa att de kan höras när hon kommit hem osv. Haha hon va så ledsen och trodde hon skulle komma hem till tomt kylskåp en ensam fredag. Men där var vi allihopp med middag och paket på bordet. Hon var ju faktiskt borta på morsdag såatteee. Vi hade så mysigt, innan jag blev trött o tjurig och ville hem o sova. 
 
mamma hade råkat köpa en sjal med marijuanaplantor på hahah så adde tog den, därav sjalmänniskorna på bilden.