Inväntar långhelg

Heeej.
 
Trodde att jag skrev ett inlägg igår men tydligen inte. Det händer inte så mycket på jobbet och alla dagar e typ likadana med samma motionärer, igår ville jag flera gånger säga "Nejmen är du här igen?" folk ba nee jag var här igår? Men tiden går fort och jag klagar inte. 
 
 
Igår började jag 14.00 så jag åkte till båten på morgonen redan vid 9.30 o mös ihop mig på soldäcket med en bok och bara njöt. alltså det var så skönt. Helt tyst förutom lite fågelkvitter och folk som promenerade i gruset vid småbåtshamnen. Jag satt där tills jag var tvungen att åka till jobbet och det var en så skön förmiddag. 
 
Idag slutar jag halv två och ska bara hem o packa ihop det sista och sen roadtrippa mig iväg till Karlsborg och pappsen! Han bor där med sin Carina och det är så mysigt och fint där på sommaren. Ikväll är det allsång så vi ska dit och tar nog med oss picknick och äter där. Sen får jag se hur länge jag stannar kvar imorgon, lite beroende på väder och så. 
 
Här är lite bilder från en utav mina bästa helger förra sommaren. Helena (som jag är så glad att jag fixade jobb åt på min dåvarande arbetsplats, för hon e min bästa kollega ever), hennes syster och jag åkte dit. Helenas sambo jobbar där o har lägenhet o jag bodde i pappa&carinas för dom var borta, så det var perfekt. Vi hade det verkligen så himla mysigt då. 
 
 
Dessa sista två är från allsången förra året, inga höjdarartiser men så mysigt. Alla som känner mig vet att jag älskar allsång, inte bara på Skansen ;) Oh jisses vad vi skrattade den här kvällen. 
 
När jag åker ifrån karlsborg på lördag åker jag direkt till ish nyköping där min bror har sin 25års fest. Några kusiner är där också så jag åker och är med under lördagskvällen och söndagen. Det blir skoj! 
 
HOPPAS NI FÅR EN FIN HELG. Vi hörs på måndag igen när jag är tillbaka på jobbet ;) 
Kommentera inlägget här: