HEJHEJ HALLÅ

Okej tisdagens beachvolley blev så lyckat o kul. Vi var nio pers så vi körde 3 lag och körde vinnaren möter, i typ 3 timmar. Vädret var perfekt och ja det var så kul. Efteråt åkte fia och jag hem till fia och duschade och fixade mat och sen hängde vi på hennes balkong tills solen gick ner. Så himla mysig o fin kväll. 
 
 
I onsdags öppnade jag på jobbet igen och sen när jag slutade tog stressen över haha skulle hinna med så mkt på kort tid. Vi bestämde att vi skulle spela beach igen + kvällshänga och gå till någon uteservering. Men jag skulle träffa elfisen så jag skippade spelet och drog förbi båten och lämnade några saker där, lämnade en boll till spelgänget, drog hem och duschade och packade ner grejer inför kvällen och cyklade till båten till 16 och mötte elin.
Vi köpte burgare på hamnkrogen, jag tog halloumiburgare och jag har ätit den förut och rekomenderar verkligen, så god. Så satt vi och catchade upp livet och njöt av solen. 
Vi 19 kom typ resten och det var Malin Fia Fanny Alex Anna William Tim Albin. Vi hade en så fin kväll på båten och lite gott att äta o dricka och massa musik. 
 
 
Kommentera inlägget här: