En riktigt bra lördagskväll

OKI när jag slutat jobbet väntade en bra kväll. Jag åkte hem till pelle där han jag och mamma grillade o hade det så himla mysigt. Så fin och ljummen kväll. Och maten var så god, även fast vi grillade korv haha. Hade dock majs och halloumi också, grillad majskolv med smör o salt o så j*vla gott ju.
 
 
 
Hängde kvar där till tio så jag åkte till mallan där gänget hängde. Sen var det utgång på det. Träffade så mycket roliga människor, malin och jag checkade läget på frimis men sen slöt vi upp med resten på strömpis, längesen jag var där alltså. 
Jag tog det dock lugnt då jag jobbar idag. Sov mellan 3.30-7.30 så jag var sååå trött imorse. Får skylla mig själv, men det var värt det. 
 
Här var det så coolt för det singlade ner typ 15 st fallskärmshoppare precis över oss och ner på rosta gärde, det var så fint! På bilden ser ni två som var på g att landa. 
 
Nu har jag bara 3 timmar kvar av jobbdagen och sen åker jag nog o njuter av eftermiddagssolen en stund så får vi se vad kvällen har att bju på. kramiiiiiiis
 
 
Kommentera inlägget här: