En helg i Karlsborg

Oki denna helgen alltså, så bra. 
 
Direkt efter jobbet åkte jag till Karlsborg o alltså den staden är inte mycket att hänga i granen vanligtvis men på sommaren är det sååå fint. Kanske inte händer allt för mycket haha men när jag åker dit är det som retreat för själen. Försöker att verkligen koppla av. 
 
 
 
Jag pappa och Carina började fixa picknick och cyklade bort till allsången där vi mötte upp Carinas dotter, sambo och barn. Vi satt på filtar, åt och drack gott, smådansade och sjöng med så gott vi kunde. Lisa Ajax var dagens artist och hon var ganska kass alltså. Hade inte direkt höga förväntningar men alltså, neee.. Vi hade så trevligt allafall. Sen åkte vi hem och tog det lugnt och sen var jag såå trött och sov som en prinsessa den natten. 
 
 
Vi gick upp vid 8 och åt gofulle, packade mer picknick och åkte ner till stranden. Där låg vi hela dagen, och varvade soladet med käk och volleybollspelande. Det är verkligen min favortisport, beackvolley. Så himla himla kul. 
(här skulle jag ju egentigen åkt vidare till min brors fest men de planerna ändrades så jag stannade kvar)
 
 
 
På kvällen åt vi god mat på balkongen och seeeeen kom helena o andreas till karlsborg (EJ min mamma o bror haha) så jag mötte upp dom. Vi packade återigen picknick och åkte till Norra skogen och en helt tom strand. Åh alltså när vi klev ur bilen så infann sig ett sånt otroligt lugn i mig. Det var heeelt knäpptyst och så himla vackert. Jag som allltid vill ha musik på vägrade. Det var så lugnt och fridfullt. Vid sånna tillfällen inser jag hur mycket jag älskar naturen. Mådde SÅ bra. Vi satt på våran filt och bara babblade, skrattade, åt körsbär och hade spottävling med kärnorna. Solen var så varm och stekte mer än vad den gjort under dagen. Tills den gick ner och det blev kyligt, då åkte vi hem. Mysigaste kvällen på länge. 
 
 
 
På söndagen åt jag istortsätt bara frukost och sen åkte jag hem. Lyssnade på alla tre favoritpoddar: Fredagspodden, I nöd o lust och Säkerstil podden. Tre favoritduos <3 
När jag var på väg hem ringde mamma, så jag åkte direkt hem till Pelles fina hus och så fick jag lyxlunch där och umgås med dom lite innan de sticker iväg på semester några dagar. Huset ligger uppe i karlslund så jag gick o strosade o luktade på blommorna en stund först haha. ÅH vad jag längtar efter den dagen då jag köper mitt eget landställe/sommarstuga, i någon idyllisk sommarby. 
 
 
Sen åkte jag hem vid 15 typ så handlade, städade, fixade jag matlådor och kollade x antal filmer medans det spöregnade ut. Mysig kväll ändå. 
 
 
Kommentera inlägget här: