En dag i stockholm

HEJHO!

Vi backar tillbaka lite tills förra lördagen då jag skrev senast.. Hehe har börjat kolla prison break igen efter ett långt uppehåll så har gjort det på jobbet istället haha. 

Men efter jobbet i lördags då jag var gaanska trött, åkte jag direkt hem till pelle och satte mig i en solstol o inväntade honom o mamma. Det var så varmt o skönt då. Sen blev det lite moln och så somnade jag och sov i drygt två timmar i solstolen med 4-5 stora badlakan över mig och vaknade upp till dukat bort och färdig grill, haha alltså så jäkla lyxigt. OH så himla gott mmmhh.. Så åt vi en mysig middag och bara hängde innan jag åkte hem o däckade igen..

Nu snabbspolar vi till TISDAG! 9.30 tog fia o jag bussen till sthlm och hade en så bra dag.

Vi åt god burgarlunch på K25 ganska direkt.

Säg någon gång fia och jag äter ihop och inte käkar hamburgare? Har typ inte hänt någon gång ever.

Sen gick vi runt o strosade och shoppade en några timmar tills fötterna värkte och koffeinabstinensen tog över. Då satte vi oss o fikade en stund innan vi rörde oss mot skansen. Vi satte oss oss o åt ganska direkt och det blev köttbullar, smakade så bra. DOCK var det typ tusen (läs cirka 10) Grågäss, typ som kanadagäss runt oss hela tiden. Ni som vet ni vet att jag har världens fågelfobi. Alltså jag var så rädd. Dom hade en fågelunge som knatade runt lite som den ville och en gång kom den o gick UNDER bänken jag satt på, alltså mitt hjärta stannade. Vuxenfåglarna kom ju också då för att undra vart ungen tog vägen alltså fyyyyfan så otäckt. Det var nog den värsta fågelupplevelsen någonsin. Fia försökte dock rädda mig och skrämma iväg dom så gott hon kunde <3<3<3

Vi åt ganska fort och sen gick vi runt o kollade på alla djuren på skansen i ett par timmar hih det var så mysigt. 

Sen var det dags för allsång och vi fick platser precis där vi ville, på stenkanten ut mot utsikten. Så vi såg inte så mycket men hörde såklart och sjöng med och smaskade klubbor och godisremmar. Det var så världens finaste kväll också så det var så mysigt. Har det alltid så bra med min älskade fis! 

Så när det var slut väntade jakob utanför så jag fick skjuts till strandbryggan där jag mötte min bror så tog vi ett glas vin där innan vi promenderade hem till honom där jag sov kvar. 

Kommentera inlägget här: