bröllopsfunderingar o kompisbilder

Jag sitter och läser Kenzas blogg där hon nu har skrivit massor som hennes möhippa och i ett inlägg beskriver hon hur hon lärt känna alla som var i hennes bridesquad. Jag sitter o funderar på när det är ens egen bröllop. 
 
Vilka kommer vara med på min möhippa, vem kommer ta tag i den och styra upp? Vilka av alla dessa kommer sedan vara mina brudtärnor och hur kommer de reagera när jag frågar om just hon vill vara min tärna. Vilka nuvarande vänner kommer inte ens bli bjudna på mitt bröllop och vilka personer som jag inte ens känner idag kommer vara där. Shit vad konsigt och spännande? Kommer jag ens gifta mig hahhah. Och isåfall med vem. Jag älskar att tänka på sånthär, tycker det är så knäppt att man inte har någon aning. 
 
Det är bröllop all over sociala medier nu och det är så fint. Alla e så fina o lyckliga :') 
 
hahahah omg här kommer massa kompisbilder från arkivet här på bloggen. Endel bilder är sååå gammla hahah!
 
 
 
 
 


Lisa Jungqvist Larsson:

Haha känner igen tankarna kring detta så väl! Vi hade lite smått panik över vilka man skulle bjuda. Bjuder vi den måste vi bjuda den osv... Men man kan ju inte bjuda flera hundra bara för att. Det slutade med att jag och min man åkte iväg och gifte oss helt själva på ett slott över en dag haha. Så jäkla mysigt blev det. Bara han och jag<3

Svar: hahaha ja fy... Men åh ja det lät ju helt underbart! Ha en fin dag :)
Sofia tranquist

Kommentera inlägget här: