Bästa lediga dagen

I torsdags när jag vaknade var jag lite seg.... Men tog min upp och packade lite saker och stack till båten och solade några timmar innan jag började jobba vid 14. Det var segt då det var så fint ute.. 
 
 
FREDAG. Älskade Fredag. Ledig. 
Mamma och pelle hämtade upp mig vid 9.30 och vi åkte bil till hampetorp med vattenskotern bakom. Parkerade och tog skoter ut till en ö som pelle kallade för "blå hålet". Det var verkligen så. Det var molm överallt runtom men inte där vi var. Jag njöt sååå mycket. Hittade min favoritplats att sola på, skotern. Så mjuk och perfekt formad för kroppen haha och så guppar det i vattnet. Nån timme blev det molnigt så då stack jag en vända med skotern, det är så kul för den går i cirka 100 km/h vilket e så najs. Man bara swishar fram. Sen skulle jag äntligen prova vattenskidor. Jag har aldrig åkt det och sist vi körde var jag sjuk så jag stod över. Jag kom upp på första försöket!! Egentligen andra hah men på första släppte jag direkt innan jag ens han ramla för jag fick så mycket vatten i ansiktet och i linserna så jag såg ingenting och var inte beredd på det haha.. Men så kom jag upp och stod upp flera gånger. Sen åkte mamsen också o hon har blivit så duktig nu! 
 
 
Sen solade vi i några timmar till och åt och fikade för andra gången. Sen åkte vi hem... 
 
Jag vände bara hemma och åkte till hästhagen där gänget var. De körde lite trekamp och drack o åt. Jag var bara med ett par timmar innan jag åkte hem halvt genomfrusen, men det var en rolig kväll. 
 
Idag jobbar jag heeeeela dagen o det e bara så deppigt. hejdå. 
Kommentera inlägget här: