En dag i stockholm

HEJHO!

Vi backar tillbaka lite tills förra lördagen då jag skrev senast.. Hehe har börjat kolla prison break igen efter ett långt uppehåll så har gjort det på jobbet istället haha. 

Men efter jobbet i lördags då jag var gaanska trött, åkte jag direkt hem till pelle och satte mig i en solstol o inväntade honom o mamma. Det var så varmt o skönt då. Sen blev det lite moln och så somnade jag och sov i drygt två timmar i solstolen med 4-5 stora badlakan över mig och vaknade upp till dukat bort och färdig grill, haha alltså så jäkla lyxigt. OH så himla gott mmmhh.. Så åt vi en mysig middag och bara hängde innan jag åkte hem o däckade igen..

Nu snabbspolar vi till TISDAG! 9.30 tog fia o jag bussen till sthlm och hade en så bra dag.

Vi åt god burgarlunch på K25 ganska direkt.

Säg någon gång fia och jag äter ihop och inte käkar hamburgare? Har typ inte hänt någon gång ever.

Sen gick vi runt o strosade och shoppade en några timmar tills fötterna värkte och koffeinabstinensen tog över. Då satte vi oss o fikade en stund innan vi rörde oss mot skansen. Vi satte oss oss o åt ganska direkt och det blev köttbullar, smakade så bra. DOCK var det typ tusen (läs cirka 10) Grågäss, typ som kanadagäss runt oss hela tiden. Ni som vet ni vet att jag har världens fågelfobi. Alltså jag var så rädd. Dom hade en fågelunge som knatade runt lite som den ville och en gång kom den o gick UNDER bänken jag satt på, alltså mitt hjärta stannade. Vuxenfåglarna kom ju också då för att undra vart ungen tog vägen alltså fyyyyfan så otäckt. Det var nog den värsta fågelupplevelsen någonsin. Fia försökte dock rädda mig och skrämma iväg dom så gott hon kunde <3<3<3

Vi åt ganska fort och sen gick vi runt o kollade på alla djuren på skansen i ett par timmar hih det var så mysigt. 

Sen var det dags för allsång och vi fick platser precis där vi ville, på stenkanten ut mot utsikten. Så vi såg inte så mycket men hörde såklart och sjöng med och smaskade klubbor och godisremmar. Det var så världens finaste kväll också så det var så mysigt. Har det alltid så bra med min älskade fis! 

Så när det var slut väntade jakob utanför så jag fick skjuts till strandbryggan där jag mötte min bror så tog vi ett glas vin där innan vi promenderade hem till honom där jag sov kvar. 

En riktigt bra lördagskväll

OKI när jag slutat jobbet väntade en bra kväll. Jag åkte hem till pelle där han jag och mamma grillade o hade det så himla mysigt. Så fin och ljummen kväll. Och maten var så god, även fast vi grillade korv haha. Hade dock majs och halloumi också, grillad majskolv med smör o salt o så j*vla gott ju.
 
 
 
Hängde kvar där till tio så jag åkte till mallan där gänget hängde. Sen var det utgång på det. Träffade så mycket roliga människor, malin och jag checkade läget på frimis men sen slöt vi upp med resten på strömpis, längesen jag var där alltså. 
Jag tog det dock lugnt då jag jobbar idag. Sov mellan 3.30-7.30 så jag var sååå trött imorse. Får skylla mig själv, men det var värt det. 
 
Här var det så coolt för det singlade ner typ 15 st fallskärmshoppare precis över oss och ner på rosta gärde, det var så fint! På bilden ser ni två som var på g att landa. 
 
Nu har jag bara 3 timmar kvar av jobbdagen och sen åker jag nog o njuter av eftermiddagssolen en stund så får vi se vad kvällen har att bju på. kramiiiiiiis
 
 

Bästa lediga dagen

I torsdags när jag vaknade var jag lite seg.... Men tog min upp och packade lite saker och stack till båten och solade några timmar innan jag började jobba vid 14. Det var segt då det var så fint ute.. 
 
 
FREDAG. Älskade Fredag. Ledig. 
Mamma och pelle hämtade upp mig vid 9.30 och vi åkte bil till hampetorp med vattenskotern bakom. Parkerade och tog skoter ut till en ö som pelle kallade för "blå hålet". Det var verkligen så. Det var molm överallt runtom men inte där vi var. Jag njöt sååå mycket. Hittade min favoritplats att sola på, skotern. Så mjuk och perfekt formad för kroppen haha och så guppar det i vattnet. Nån timme blev det molnigt så då stack jag en vända med skotern, det är så kul för den går i cirka 100 km/h vilket e så najs. Man bara swishar fram. Sen skulle jag äntligen prova vattenskidor. Jag har aldrig åkt det och sist vi körde var jag sjuk så jag stod över. Jag kom upp på första försöket!! Egentligen andra hah men på första släppte jag direkt innan jag ens han ramla för jag fick så mycket vatten i ansiktet och i linserna så jag såg ingenting och var inte beredd på det haha.. Men så kom jag upp och stod upp flera gånger. Sen åkte mamsen också o hon har blivit så duktig nu! 
 
 
Sen solade vi i några timmar till och åt och fikade för andra gången. Sen åkte vi hem... 
 
Jag vände bara hemma och åkte till hästhagen där gänget var. De körde lite trekamp och drack o åt. Jag var bara med ett par timmar innan jag åkte hem halvt genomfrusen, men det var en rolig kväll. 
 
Idag jobbar jag heeeeela dagen o det e bara så deppigt. hejdå.