Psykbryt och tulpaner

Åh men hej på er! 
 
Jag längar sååå mycket efter våren. Både i går och idag när jag har vaknat har jag haft en konstig vår/sommar känsla i kroppen. Mina persnienner är oftast neddragna så det är inte pga de grå vädret utanför haha. 
Kanske är det för att vi är några stycken som ska boka biljetter till bali sooon? längtar!! 
 
Igår satte jag in tanställningen i nedre käken. Fan var det kliar. Jag har ingen smärta, men det spänner ju så att det typ kliar i hela tandköttet och jag får panik på det. De har även satt några "kullar" på tänderna för att jag inte ska bita sönder tråden men det betyder att jag inte kan bita i någonting haha.. Igår tog det mig 40 min att få i min lite färsk pasta och lax, det är ändå ganska lättuggat men! Så irriterande. Men denna syns knappt så annars kommer den inte påverka mig som den förra, kommer bara få lite psykbryt på killandet. 
 
Så efter det igår åkte jag och handlade och letade blommor men de säljs ju för *** bara tulpaner nu och jag vill inte ha det än! Det är vårblommor för mig och det funkar ju inte i blaskigt januari! (kommer säkert inte dröja förens jag köpter det ändå, men NEJ! inte nu). Så det blev inga blommor för mig. 
 
Väl hemma åt jag ju i 40 min, men sen började jag pyssla med mitt mary kay skrivbord och sorterade räkningar och annat kul haha.
 
Detta är långt ifrån klart men jag fick iallafall upp magnettavlan. 
 
 
På kvällen åkte jag iväg och gymmade lite med simon, en kollega på friskis. Vi körde lite ben och annat kul och bara hängde lite. Sen hemma i soffan sappade jag mellan Mandelmans gård och White house down. Mandelmans gård var såå mysigt haha, världens goaste par som har en stor gård, så får man följa deras liv där med djuren, maten och hur varje årstid ser ut. Sen är white house down min favofilm sen jag såg den första gången. Sett den flera gånger men ändå lika spännande haha, och channing tatum, mmmmhh!! 
 
Kramis. 
Kommentera inlägget här: