osminkad och nyfärgad?

Nemen hejsan!
 
Alltså på riktigt, hur skönt är det inte att INTE jobba heltid? Jag njuter verkligen. Idag sov jag till strax efter nio, har varit en sväng till marieberg för att hämta mina nya linser (vad annorluunda världen ser ut när man ser saker hurrni), tog en liten sväng till lyko och fick med mig två räddare till håret, åkte till gymmet och körde ett bra pass där, fixat matlådor, duschat håret, fönat, plattat, fixat, jobbat med mary kay, ätit två gånger, chillat lite, lyssnat poddar och nya favolåtarna och nu bloggar jag. SERIÖST, detta är mer än vad man hinner på en vecka annars. gosh, jag älskar det. Att vara ledig när ingen annan är det. 
 
Nu ska jag snart till friskis och vara där några timmar. 
 
Här är en av sakerna jag köpte på Lyko idag. Utväxtspray till håret! Så asbra! istället för att lägga massa pengar på att färga utväxten så fort den börjar synas litegrann. Jag köpte färgen Brown och det funkar perfekt för min bottenfärg, jag kan spraya lite på allt de mörka så ser det nyfärgat ut. Finns i flera nyanser och kostar 169:- 
 
 
På dessa bilder är jag helt osminkad. Är liite redigerad på ena kinden hihi. Men ser ni skillnaden på håret? Sitter kvar tills man tvättar det nästa gång. 
 
Kommentera inlägget här: