Mina två största kvinnliga förebilder på en dag.

Hej!
 
ÅH vad det är skönt att vara ledig. På vardagar och utan fullproppade dagar. Igår, idag och imorgon är jag ledig och jag bara njuuter. Imorse var jag också uppe tidigt och var hemma hos älskade Karin vid halv tio. Hon är ju min Sales director inom mary kay, min största inspirationsskälla och facit. Hon kan allt och är så fruktansvärt duktig. 
Hon har jobbat heltid med Mary kay nu i 7-8 år och att leva det liv hon lever är en dröm och vill jag dit är jag det bara upp till mig själv och dags att köra. Det ger så mycket att träffa henne och få lite pepp och kloka tips och råd. Bästa karin. 
 
Här är bild på Karin från sist vi hade lunch hon och jag. Så vacker. 
 
Sen stack jag iväg och stöttade mamma på hennes licensieringsspinpass. Det var så mycket jobbigare idag än i går, man får så mycket mer energi när det är 40 st andra som kör järnet. Mamma var så grym och fick sin licens. WOHO! 
 
Nu har jag bara duschat, städat, ätit, tvättat och försöker jobba lite med mary kay. Måste även iiväg och handla snart.
Förhoppningsvis kommer vikkan förbi en stund och myser sen, hon har nyss kommit hem från NY så jetlaget kan ju spöka till det lite också. Men jag hoppas! 
 
Hur har ni det? Det är ju faktiskt "fredag" idag och de flesta är lediga imorgon och ska ut och partaja till det ikväll. Inte jag dock.
 
 
Kommentera inlägget här: