Last week

Hej, en vecka sedan sist. Så det kan gå. 
 
Har haft mycket roligheter för mig iallafall. 
 
I tisdags träffade jag hedvig en sista gång innan hon flyttade till Norge. Vi gymmade! Blir tomt utan henne här..
 
Sen på eftermiddagen åkte jag hem till helenisen, hon bor uutanför stora mellösa i ett litet fint hus med sin sambo. Jag höll på andan hela vägen dit pga asmörkt och dimmigt och trodde jag skulle köra av vägen o dö x antal gånger. När jag kom fram o fick reda på att sambon var borta o frågade om jag fick sova kvar blev båda såå glada. Jag slapp ha dödsångest gällande hemresan och vi fick massa extra timmar att mysa! 
 
Helena bakade god matpaj och jag hade köpt med goda bullar. Vi lekte lite med makeup och hon blev såå fin. Sen åt vi och pratade och gosade och skrattade och somnade alldeles för sent. Men det var så värt.
 
Sen ringde klockan 5.15 på morgonen och hon åkte till jobbet och jag åkte hem. Var ju hemma typ 7 på morgonen, så skönt! tänkt om man alltid gick upp så tidigt fast man är `"ledig", måste försöka med det. Jag duschade och tvättade håret (vet inte om alla fattar vilken process det är), åt god frukost och åkte och gjorde naglarna kl 9. Blev så nöjd. 
Sen hem till eeelfisen äntligen. Vi hade världens längsta mysigaste frukost och jag åkte hem vid 14. På em gick jag på mamma skivstång/spin 90min pass. Träningen går så bra nu och det är så kul. 
 
 
På torsdagen jobbade jag 8-16 och spraytanade sen två pinglor som skulle vara fina inför ett stort event med marykay, de blev såå fina! Så det var en lång dag och var så skönt att landa i soffan och kolla på O.C resten av kvällen. Är så beroende. Kollar varje ledig stund haha, har tillomed bytt ut nyhetsmorgon till frukosten. Så sjukt beteende för att vara jag. 
 
 
På Fredagen jobbade jag endast 8-11 och så hörde elin av sig om vi skulle åka till Tant grön o fika! Så först kom hon till jobbet så var vi med på mammas skivstångspass när jag slutade och efter det åkte vi direkt till tant grön och hängde, mös och åt/fikade gott. Bästa elfisen. 
 
 
 
J:

Uppdatera din fina blogg oftare är du snäll!!! Kram från en trogen läsare

J:

Uppdatera din fina blogg oftare är du snäll!!! Kram från en trogen läsare

Kommentera inlägget här: