Jag har fått tillbaka mitt l(iv)eende.

Jag kan le igen!!! Jag har såklart kunnat det med tandställningen också haha men jag har verkligen inte gillat det. Det är så onaturligt för mig att försöka hålla tillbaka ett leende men senaste tiden har jag verkligen gjort det. Men nu känns det så bra igen. :D :D :D :D 
 
Så vid tio var jag och tog ut tandställningen och gick sen direkt till kvarnen så hängde jag med pinglorna där tills skivstångspasset började, gooosh mina muskler har verkligen tynat bort, jag är såå svag. Igår när jag gymmade så körde jag igenom övningar som är med på skivstångspass för att känna efter lite vart jag låg tills idag. Sen idag hade jag träningsvärk överallt. Jag typ fuskar hela tiden haha. FY! Måste kämpa mig tillbaka nu. Kul är det iallafall. 
 
Sen hängde jag kvar i typ en timme till och hjälpte till lite i receptionen och så innan jag glatt promenerade hemåt. SÅ GLAD! 
 
Nu myser jag med eftermiddagskaffe och choklad. Choklad och kaffe är ju bästa kombon. Funderar på vad jag ska göra av kvällen. Borde nog åka o handla o städa lite, men alltså just nu skulle jag typ vilja sova en stund haha. 
 
Återkommer,  ha de!
 
Haapppyyyy, detta är från i somras. Men det är samma pinglor som jag hade en toppenkväll med i lördags.
 
 
Kommentera inlägget här: