Hela helgen i ett swep

HEJ PÅ ER!
Det var så längesedan jag kände pepp i livet. Har inte riktigt känt igen mig själv senaste månaderna då jag inte varit pepp på någonting. 
men NU är peppen tillbaka. Äntligen! Så himla skönt. Ser så mycket fram emot det här året. 
 
I Fredags hade jag ju världens bästa dag. 
Klockan elva träffade jag carro på Espresso house och fikade. Hon har bott i Usa och pluggat sedan i somras så det var så kul att ses igen. Vi hängde några timmar innan jag gick och mötte upp min fiafis på Fratelli och käkade lunch. Deras Oxfilépasta med kantareller är verkligen så god. 
 
Sen åkte jag hem och då kom vikkan, så bara mös vi med kaffe och pratade om hennes visit i NY som hon precis kom hem från, och allmän catch up som e så behövligt. Sen åkte hon hem och jag blev upphämtad av av en Marykay kollega så åkte vi hem till en anna kollega där flera kollegor var haha. Så hängde vi bara lite där innan vi gick till pinchos och åt sååå god mat och bara babblade och skrattade. SÅ himla härliga kvinnor. Är så glad att jag träffat alla dessa underbaringar genom marykay och att vi har bästa jobbet gemensamt och kan glädjas så åt varandra och varandras framgång. Man blir både peppad och inspirerad.
Vi hade en så trevlig kväll. 
 
 
I går jobbade jag 7.30-17.00 på Friskis och hade en så bra dag, det var lugnt och skönt tillskillnad från hur senaste tiden på jobbet varit. Men ändå saker att göra hela tiden och tiden gick så fort och allt gick bra. 
Sen när jag kom hem var jag så trött, och ville inget annat än att ligga i soffan hela kvällen. Men planen var att jag skulle på födelsedagsfirande av Vicky som fyllt för en vecka sen. Jag klarade att ta mig dit, tänkte att jag tar det lugnt, stannar en stund och åker hem tidigt. Det slutade med att vi hade världens härligaste kväll, gick vidare till strömpis och dansade till klockan slog två. Att det alltid blir så bra när man inte har några som helst förväntningar? TOPP! 
 
 
Idag har jag sooovit tills jag var tvungen att gå upp för att jobba 14-17 på söder. Älskar att jobba på söder. Där trivs jag verkligen bäst och idag ville jag inte ens gå hem över huvudtaaget. Stannade kvar en stund och tränade innan jag tillslut åkte hem. Nu har jag kollat klart säsong tre av skam och blivit kär i Even. 
 
En riktig topphelg verkligen. Hoppas ni haft det bra. Vi hörs imorgon, jag har massor att skriva OCH är i stortsett ledig. 
 
Kommentera inlägget här: