En förmiddag på gymmet

Jag klarade det idag! Jag gick upp kl 07.30 för att vara på friskis och redo för spinning en timme senare. 
Mamma har ju lett endel olika pass tidagare men nu ska hon bli spinningledare för att kunna leda kombipasset skivstång/spin. Imorgon ska hon licensieras och idag körde vi igenom det ensama bara hon och jag så att hon fick öva lite. Så längesedan jag körde spinning (inte konsigt när man tränat cirka 5 gånger totalt denna hösten) menmen, jag tycker verkligen om det. Det var iallafall riktigt kul och imorgon ska jag även köra hennes lecensieringspass. 
 
Efter att vi kört gick jag ner och tog lite frukost med friskisgänget och sen kom lovisa så körde vi ett lugnt gympass ihop. vi snackade mest skit. och gick hemåt igen. 
 
Lite senare ska jag och elin en sväng till mariberg och kika och käka. 
 
Jag hade verkligen inga roliga bilder att visa er. Måste samla på mig lite bloggmaterial så att jag kan slänga upp det här. 
 
Här är iallafall min fika jag tog efter tacolunchen, äääälskar att fika. Det måste vara det bästa. Älskar det ännu mer efter att jag fick dessa kaffemuggar från Carolina Gynning av mamma på jul. Så fina. Har fyra stycken med olika motiv på. Perfekta. Tavlan ni ser har min vän Hedvig målat och den kan vara det finaste jag äger. 
 
 
Kommentera inlägget här: