Att känna sig ful

Något som jag tyckt varit jobbigt de senaste månaderna är min tandställning. 
Ni som inte träffat mig har inte sett mycket utav den, inte en enda bild har publicerats där den syns.
 
Jag satte in räls i överkäken för två månader sedan och vara ganska pepp inför det, tyckte att det skulle bli spännande och kul. Men fy vad jobbigt jag har tyckt det varit sedan dag 1. När jag satt in den och åkte till jobbet började jag gråta när jag visade den för tjejerna. Alltså! Sen vänjer man sig vid känslan, i början kändes det ju så sjukt. Men jag har fortfarande inte vant mig vid spegelbilden, och blir lika ledsen varje gång haha. 
 
MEN nästa tisdag åker den ut. Det har inte varit mycket att justera i överkäken, utan det var bara en liten liten sak jag ville fixa till. Några dagar efter att jag tagit ut den ska vi sätta in räls i nederkäken. Det ser jag fram emot, där kommer det att bli skillnad. 
 
Jag har känt mig så fruktansvärt oattraktiv och ful med tandställningen. Jag är så himla ovan att inte le med tänderna men nu har jag tyckt att det varit så jobbigt. Att göra sig fin har liksom inte varit någon ide för helheten blir ändå förstörd så fort jag ler. Jag vet att endel blir irriterade på det här för det finns folk som haft tantställning i ååår eller folk som vill ha tandställningen och aldrig ler pga att man är missnöjd med sina tänder. Det tycker jag är så himla synd och tycker att alla ska skaffa tandställning om man vill det, för det är alltid värt det i slutändan. Jag har tyckt att det varit så jobbigt för att ingen kommer se någon skillning på hur det såg ut innan eller efter, bara att jag varit ful med tandställning där emellan. Men 9 veckor är verkligen ingenting OCH jag har valt detta helt själv. Sooo blame yourself gal
 
Bara för att ni är ni så får ni ändå se den istortsätt enda bilden jag har på tandställningen. (med snyggfiltret funkar ju allt, ellerhur). Ena bilden är precis innan jag placerade en hel verktygslåda i käften. 
 
 
Kommentera inlägget här: