Yoga

Idag fick jag lite av en uppenbarelse haha. Inom yogavärlden. Jag har ju fokuserat mycket på yoga senaste tiden och tycker så mycket om det, men det finns såå mycket att lära. Jag vill så gärna lära mig meditera också, speciellt inför och under resan. Jag tror det vore så perfekt tillfälle att öva och få utnyttja det på ett bra sätt. Så jag vill iaf ha kommit in i det lite innan jag åker. 

Så under ett par veckor har jag haft ont i ryggen på ett visst ställe och idag på jobbet hade jag såå ont. Skulle ha kört skivstång idag men pratade med Baaly och han masserade lite o tyckte jag skulle vila så det gjorde det. Men bestämde att jag skulle köra en ordentlig yogaclass hemma. Jag började med att meditera i tio minuter med hjälp av en ny video jag hittat tidigare. Det var första gången och jag tycker ändå att det gick helt okej. Det kändes inte omöjligt iaf! Sen klickade jag in mig på OneOeight för att hitta en passande video. Det är en site som är skapad av yoga girl, Rakel, Rachel haha.. Hennes "sociala media namn" är yoga girl men hon är svensk och heter Rakel men bor på Aruba och kallar sig "på engelska" Rachel Brathen. Hon är UNDERBAR! 
Jag valde en video som fokuserade på stretch och var på Level 2 och 47 minuter lång. Alltså WOW jag panik-skrev till Elin efteråt för det var den bästa yogastunden jag haft och jag hade inte en enda procent ont i ryggen efteråt!! Det var svårt och Så utmanande och svettigt och eftersom man var tvungen att fokusera hela tiden kunde inte tankarna vandra iväg och fokuset blev på andning o balans haha. Wow. 

Tre av bilderna är på Rakel. 
(null)

 Ett tips, alltså ni måste lyssna på hennes podcast, den är verkligen B Ä S T! Man blir lugn så fort man här hennes röst och alltis inspirerad. Så klok, driven, underbar tjej! 
Den heter: From the heart, conversations with Yogagirl, hennes bild till podden ser ut som bilden nedan. Lyssna! 

(null)

Anonym:

Meditera? Nu får du fan ge dig. Ta en cigg eller något istället

Kommentera inlägget här: