vart ska jag åka?

Nejmen hejsan! 
 
Nu har jag precis suttit och kollat lite på youtube och just nu en av Biancas vloggar. Då slog det mig att FATTA vad kul för alla som har youtubekanaler att kunna se tillbaka på alla videos? Just filmer gör man ju ingenting med annars! Jag har 1100 videos på min telefon, säkert mest fula videos med nått filter där jag sjunger med i en låt. EJ så mycket att kolla tillbaka på.
Men som jag alltid säger om bloggen, efter som jag bloggat (oregelbundet ibland) i 10 år. Jag gick tillbaka i min blogg senast idag för att leta efter några bilder. ALLT finns där, och speciellt bilder.
Jag har alltid sparat på biobiljetter och för ett par år sedan skulle jag kolla igenom den lådan och skriva på varje biljett VEM jag hade sett filmen med. Det var bara att gå in på bloggen, söka på det datumet och se vem jag hade varit på bio med. Jag hittade nästan alla, och det är(var, jag har slängt dom..) många! SÅ KUL! Därför jag vill vara bättre på att uppdatera här så att allting sparas. 
 
Men förstå för dom att om 35 år kunna gå in på sin gamla youtubekanal och se allt det där. Så himla värt ju. 

 
 
Alltså jag tänker på min resa dagligen. Jag vet fan inte vart jag ska åka. Det är så svårt att planera när jag inte har en aning om hur mycket pengar jag får ihop.
Jag kanske känner nu att jag vill köra massa surfing och yoga men jag törs ändå inte boka för tänk om jag inte gillar det, så har jag tre sådana veckor till haha. 
Och jag vill heller inte boka olika flyg och destinationer för jag måste vara mer öppen denna resa. Träffar jag några skojiga första veckan som ska någonstans vill inte jag känna att jag inte kan följa med dom pga en flygbiljett? Samtidigt som jag måste ställa in mig på att jag kanske inte träffar några och faktiskt åker själv överallt. Att göra detta ensam är ju själva tanken med resan, men trivs jag inte så eller bara vill hänga med några ett tag måste jag kunna göra det också. Så svårt. Vill inte ens boka första flygbiljetten för tänk om jag ändrar mig gällande första destination? haha. Svårt detta.. 
 
kramis
 
 
Kommentera inlägget här: