vad har jag bokat?

ahmen tjenare!
 
Det var så mysigt och bra och kul att sova kvar hos kerstin igår. Jag jobbade ju förmiddag idag och gick upp 5.20 och smög iväg medans kerstin sov och första timmarna gick bra men sen alltså, haha det var ett skämt. Jag var så off i huvudet och trött i hela kroppen och ville bara heem. Däremot har vi en ny tjej som ska/har börjat jobba hos oss i receptionen och är nu under upplärning. Så igår var hon med mig nästa hela morgonen, idag hela passet (6-14) och även imorgon. Det var tur idag för då måste jag hålla igång och hålla oss sysselsätta haha och hon är supertrevlig så det är bara kul. 
 
Idag hade jag bokat CG go och var så pepp och träningssugen men släppte den tanken ganska fort då det är ett sent pass och jag ville vara hemma tidigt ikväll och ta det lugnt och sova i tid. Hahah passet är 18.30-19.30 så ska inte överdriva men bor ju ute på vichan nu så ;) DÅ tänkte jag, jag gymmar efter jobbet för jag hade kläder med mig. Men inte en chans att jag orkade det när det närmade sig. 
Istället åkte jag hem, tog med täcke upp till soffan, kollade senaste avsnitten av Bachelor och sen somnade jag en stund. Tog tag i livet och gjorde en superdusch med hårtvätt, ansiktsmask, inpackning, scrubb osv. 
 
Nu har jag suttit och kollat youtube i typ två timmar och mest på 3D BRYN/microblading!! Det är det jag har bokat en tid för. Som sagt har jag bokat en tid för det för kanske 1 år sedan men sen blev det aldrig av. Nu kände jag att det hade varit så skönt under min långresa så jag bokade en tid. Om en månad. En del av er vet att jag gjortde Lash lift för något halvår sedan och det är hos samma tjej jag ska göra detta och det känns skönt. 
Längtar SÅ! Men är ändå nervös men nu har jag suttit och kollat massa vloggar som sagt och alla verkar nöjda och tycker att det varit så värt. Så yaaaaaas det ska verkligen bli skönt. 
 
Nu ska jag gå o lägga o mig, imorgon jobbar jag eftermiddag men ska upp tidigt, ha mysfrukost och yoga. SEN ska jag på massage, såsåsåså skönt. Har längtat så himla länge och äntligen är det dags. 
KRAM hörs imorgon! 
Anonym:

Kan du snälla bara skaffa ett liv. Och kan du snälla avboka tiden för att tatuera dina ögonbryn

Kommentera inlägget här: