vill åka Nu


Nytt favokonto på insta, eller favo-par. De är bara så fina!! mariefeandjakesnow på insta! 
(null)

(null)

Whalesharks! 
Tänk att vi snorklade med sånnadär bjässar när vi var i Filippinerna!! Det var bland det mäktigaste o häftigaste jag gjort. 

Jag har hittat en drömmig båtluff runt öarna i maldiverna. Man bor på en båt 6 nätter och åker runt till de olika öarna och bara glider o njuter. Att hänga på båtar är ju de bästa jag vet, speciellt i sånt varmt klimat där man inte kan sola utan att bada, på båten fläktar det sååå skönt att man bara kan ligga o njuta. Lite dyrt men känns ändå så värt det, jag skulle älska det och det känns som ett bra sätt att se maldiverna istället för att bara ligger på en av de kritvita stränderna.. Blir mer naturupplevelse. 
Tjejer minns ni båtturen från oslob och valhajarna? Vaaaad vi njöt!! 

Här är två bilder från den utflykten. Fler bilder och video på valhajarna finns på min Instagram stranquist men man får rulla ner till april-15. 
(null)
(null)

Lite bilder

I Torsdags var vi på julbord med jobbet här uppe i Karlslund och det var så trevligt och SÅ gott julbord. 
Innan kom Elin från jobbet hit och vi gjorde oss iordning ihop och hängde en stund innan julbordet. 
 
Puss och kram
 
 
 
Här är några bilder från förra lördagen då vi var här hos mig och åt middag som jag skrev om då. 
Jag mamma pelle lena och lenas pappa. 
 
 

Dop för Theodor

Hej!
 
Jag herregud vilken vecka. Nu den här morgonen är första lugna egentiden jag haft. Enda sovmorgonen (gått upp mellan 05-07 varje dag) och har inga planer alls. Förutom att leda jympa dårå. 
 
 
Igår kom vikkan och hämtade mig 7.30 för att vi skulle på dop. Hennes bror, alltså min kusin, har fått barn och nu skulle lille Theodor döpas. Vi åkte med hennes föräldrar och det tog cirka 2 timmar dit. Vi hjälpte till o fixa endel innan alla andra gäster kom, sen var det cermoni, lunch, fika och sen åkte jag hem med några av mina andra släktingar och var hemma vid 17. Nån timme efter det kom Elin så hade vi bara myskväll och gjorde en god halloumisallad och åt choklad och kollade på Så mycket bättre. 
 
Sen somnade jag som en stock!! och sov i cirka 11 timmar och det behövdes verkligen. Har sovmorgon imorgon så ska gå och lägga mig tidigt idag och sova ut imorgon också.