Promenad

Hej! 
Imorse åkte jag till jobbet för vi hade julfika vid 9, så mysigt. Lite utdelning av julklappar och så gröt o skinkmacka! 
Sen åkte jag hem igen och det var så fint väder så jag byte om o gick direkt ut på en långpromenad "runt huset". Det är såå fint här uppe i karlslund. Hittat perfekt promenadväg nu så jag ska gå där heeela tiden. Mer bilder kommer imorgon! 
(null)

(null)

(null)

Sen gjorde jag mig iordning o åkte till jobbet för jobb 13-19.30 och det var ett skönt jobbpass. 
Jobbar imorgon igen innan jag får vara ledig!! I en dag.... 

Puss

100% fräscht

god förmiddag! 

Kunde sova ut idag med. Så himla skönt dock att det ändå innebär att jag vaknar av alarmet vid 8 o är pigg. Man får ut så mycket av dagen! 

Tog med frukost upp o kollade nymo innan jag gick ner o tog tagi livet aka mitt rum. Sedan jag flyttade till huset har det varit kaos och jag har inte orkar ta tag i det. Men NU har jag packat upp kläder, tvättat, städat o plockat så att det fuktigt inte ser ut som ett bombnedslag. Skönt! 

Igår på mberg köpte jag äntligen bästa BUS-produkten igen. Inte haft den på ett tag nu och är på riktigt genomskinligt vit. Så igår skrubbade jag mig, tvättade håret osv och nu har jag smörjt in hela kroppen med den. Det blir på riktigt som en spraytan, så mycket färg och så jämnt o fint. Så ska snart duscha av den. Nu ska jag dock måla naglarna och fixa håret! I eftermiddag är det work work o de e kul o vara lite extra fräsch nu när det är julfeeling. Puss
(null)
Glöm inte att köpa till handsken. Utan den blir det kaos, både på kroppen och handflatan haha! 

En ledig onsdag

Hej!
 
Dålig uppdatering, sorry. Fan vad tiden går fort, hänger inte riktigt med..
Igår gick jag upp vid 5 och åkte o öppnade på jobbet och jobbade till 10 innan jag fick åka hem och powernapa en stund innan jag skulle tillbaka för att vi skulle ha en utbildning. 
 
Det har varit lite jobbigt i receptionen senaste tiden, eller alltså, det är en receptionen, vem som helst kan komma in och vi har väldigt mycket medlemmar på friskis. Det händer inte ofta men jag har varit med om endel obehagliga och knepiga saker under tiden jag har jobbat där. Vi är ju ganska ofta helt ensama och då är det svårt att veta hur man ska regera i endel situatioener. Så därför tyckte jag att den här utbildnigen var så viktig. 
Det var en utbildning om hot och våld. Vad man enligt lag får och inte får göra i olika situationer, hur man ska tänka, prata och bete sig. Det var en jätteduktig man som höll i första timmarna och pratade om allt detta. Jag tyckte att han var så duktig och höll allting intressant och spännande. Så var det även en kvinna med som var skådespelare och hon var så fantastiskt duktig. Med hjälp av hennes skådespel övade vi på riktiga senarior där vi fick låtsas stå i receptionen och det kom in bla en tiggare, en arg person med pistol, en som lämnade en bomb, en fick hjärtattack, en gaaaalen tant haha, allt möjligt. Det var alltså hon som spelade dessa olika personer och även fast man viste att det var hon blev man lika meddragen och seriös ändå haha. Det var lite läskigt men också så roligt att se alls reaktioner haha! Jag var jättenöjd och tyckte det var en jättebra utbildning. 
 
 
 
Idag fick jag äntligen sova ut så jag gick upp vid 8 och åt god frukost framför nyhetsmorgon och gjorde mig sedan iordning för att hämta mammas bil och åka ut till marieberg för julklappshandling. Det gick ganska bra ändå och var roligt. Efter en stund blev jag trött och energilös så jag satte mig och tog en fika innan jag handlade det sista. 
 
 
Åkte hem vid 15-tiden och direkt då kom Vikkan och Eton. Vi tog en lång promenad först och sedan åt vi lite mat och fikade och catchade up om livet innan hon åkte igen. Då gjorde jag mig iordning för att åka mot Öster för att träna med Kerstin. Vi körde Cirkelgym Go med bästa Katrin. OCH tre andra sköna bruttor (jullan anna lisa) var med så vi var ett roligt gäng! Dock har jag ju fortfarande väldigt ont i ryggen.. Ja det kom tillbaka igen efter yogan.. 
Så igår vilade jag men tänkte att jag skulle prova träna idag för det känns ju bra när ryggen blir varm. Det gjorde dock ganska ont under passet men ändå bättre än jag trodde. Får se hur det känns imorgon.. 
Ska sova nu, godnatt o puss!