bloggen försvann

hehe ooops, jag hade glömt o förnya min domän därför försvann bloggen ett tag. Har ändå inte uppdaterat så ni missade inget ;) nu är den tillbaka iaf men vi får se om uppdateringen är det. Ni vet hur det blir, jag klara ett par veckor sedan rinner det ut i sanden igen haha.. Här får ni lite bilder iaf, har haft mycket skoj för mig senaste tiden och just nu är livet bättre än någontin typ. Mer om det en annan dag. Det har dock inte hänt något speciellt egentligen så bli inte nyfikna. Hehe kramis.
 
 
 
 
 
 
 
 

paus på landet

(fortsättning från stockholmstisdagen) På onsdagen tog adde och jag en promenad mot centralen och strosade i affärer på vägen. Så tog jag tåget hem vid kl två. 
 
Väl hemma hoppade jag snabbt in i duschen och bytte ut packningen lite innan jag tog bilen ut till Åsby där helenisen o adreas bor. Älskar deras hus o tomt, älskar att dom bor där. Det är så skönt att komma dit o bara pausa ute på landet. Vi tog en runda i garaget och kollade på gymmet haha, andreas är en prylis så dom har verkligen allt man kan tänka sig (inte så att han samlar på samma skit, utan bra saker haha) nu har dom typ ett helt gym med redskap och maskiner i garaget. Så bra! 
 
Sen korkade vi upp rödvinet, jag o helenis började med sallad o andreas startade grillen. Hmmm det blev en sån jäkla middag. Så himla gott verkligen! Vi satt o åt i glashuset, min favoritplats, ett tag och bara snackade innan vi bestämde oss för att ta en kvällspromme längst grusvägarna. Om det är någon som sett sommar med ernst så ligger huset han håller på med precis nere vid vattnet där. Det är sååå fint. 
 
 
Sen gick vi tillbaka till huset och åt bullar som jag köpt med mig och drack oboy :) :) Sen sussade vi så sött och jag fick sova till 9.30 och blev så mysigt väckt av musik o helenis som klappar på mig, dom hade varit vakna ett tag hehe. Så dukade vi fram frukost med gott bröd jag hade med mig och massa pålägg och satte oss under äppelträden o åt en lång frulle.
 
 
 
Så kramades vi hejdå och jag åkte till jobbet.