Hejsan...

Hej... Skäms lite av att skriva här igen och tro att någon ens bry sig om att läsa. 

Men herrej****ar vilken höst jag har. Det är faktiskt lite för mycket och jag tycker inte att livet jättekul för tillfället. Men jag ser ljuset i tunneln. 
Augusti-december jobbar jag vardagar 8-17 på Collagefoto. Varanan helg jobbar jag lördag och söndag på Friskis söder och varannan vecka söndag på Öster. De passen på friskis är väldigt korta men jag är alltså helt ledig från jobb varanan lördag endast. + att det fortfarande känns som att jag är mitt uppe flytten?? Man blir ju aldrig klar. Nu i veckan har jag äntligen fått min tvbänk och sittpuff som tillhör soffan. OCH min helkroppsspegel. Har inte vetat hur jag sett ut förutom i ansiktet på över en månad haha så skönt nu. 

Den här helgen har det varit jobbhelg. Så i fredag efter jobbet åkte jag hem och hade myskväll med älskade mollie, så längesedan vi sågs och det var så välbehövligt. 

Igår jobbade jag på förmiddagen för att sedan ta en sååå fin promenad i solen och sen lunch hos mamma. 
Efter det åkte jag hem till Miranda och hjälpte henne att bli lite extra fin för en utekväll, det är verkligen så himla kul. Funderar på att försöka göra det mer, alltså lägga make up och fixa håret lite inför event eller bara om man vill känna sig extra fin en kväll ute. Hör av er om NI behöver hjälp!

Sen åkte jag hem och så kom hedvig till mig så drack vi lite vin och käkade framför Så mycket bättre. Tycker att det är ett så himla mysigt program. Tycker även att hedvig är väldigt mysig. 

Idag har jag sovit ut, ätit god(are) frukost än vanlig. Sen mötte jag mamma en snabbis på Mio för att hämta min sittpuff för att sen åka direkt till Söder och köra igenom mammas nya skivstångspass. Min kropp kändes dock som spagetti idag, så himla trött i kropp och huvud.. Sen jobbade jag några timmar innan jag fick åka hem. 

Har ätit (pyttipanna är de typ de bästa jag vet!) och lagat x antal matlådor och kollar nu på Hellenius hörna och är så trött så jag ska sova direkt efter programmet. Är rädd att detta kommer bli en tuff vecka..