in your black car

 


hejhopp hoppas att ni har haft en bra helg! Vädret ju inte riktigt varit med oss men det har ändå varit varmt. 
Igår åkte jag till öster och tränade lite. Dock var det emma som jobbade och som alltid då blev jag kvar i receptionen en timme innan jag fick skynda mig igenom de träningspasset som jag innan hade så mycket tid till.. Haha! Så det blev lite stressigt igen men jag hann duscha och bli klar till 15 då jag åkte mot skavsta och hämtade mamma och lena. När jag kom hem åkte jag direkt vidare på galej med massa underbaringar. Det blev en så så bra kväll. 

Måste bli bättre på att ta riktiga bilder, men här får ni en på min fina krans jag har köpt till midsommar. Tokigt nog skickade william nyss bild på att han har en likadan, det var ju inte så kul men...

 

Vaknade upp utvilad och ej bakis i förmiddags vilket alltid uppskattas. Tog mig en promenad och köpte en frukostmacka och åt framför repris på nyhetsmorgon. Måns var ju med så var tvungen att kika hihi, han framförde även en ny låt som var riktigt fin! Inte lika fin som måns själv men vad ska man förvänta sig. ÄLSKAR HONOM! 
 

Annars har jag inte gjort någonting idag, bara pysslat, packat, handlat, lagat matlådor, kollat på The perks of being a wallflower vilket var en helt ok film men jag hade förväntat mig mer. 
 
Annars då? SÅ PEPP INFÖR DENNA VECKA. På onsdag efter jobbet är vi 9-10 stycken som drar vår kos till smögen och en lägenhet som vi hyrt där. Vi ska bara hänga chilla mysa festa äta dricka och såklart fira min favorithelg, midsommar. Midsommar slå julafton, nyår och allt med hästlängder. Tror att denna kommer bli så himla bra. längtar!!! Längtar efter jobbet och helena också hihihi. 
 
xoxoxo 
Kommentera inlägget här: