en midsommarnattsdröm

 

Okej, midsommardagen var ju bara helt perfekt. Det var jätteskönt på dagen så jullan och jag gick ner till badstället och hängde några timmar på klipporna.

Sen åt vi tacos och gjorde oss iordning för kvällen. Vid 20 tiden åkte vi till smögenbryggan och funderade på vart vi skulle förtära våran medtagna alkohol. Vi gick längst bryggan tills den var slut och traskade upp på klipporna. Och jag menar, HUR fint var det inte? Där satt vi o bara gosade o drack o var nöjda. Ett gäng bredvid hade gitarr o sjöng allsång så vi anslöt. Det gjorde även ett gäng med grabbar från örebro, träffade så mycket örebroare och kompisar där vilket var så kul.

Under kvällen hade vi på avstånd sett blixt o dunder i ett par timmar. Det var sedan precis över oss och himlen öppnade sig och alla sprang ner mot bryggan igen. Några åkte hem/till andra ställen medans jag och några till carpade regnet och hängde runt på bryggan, olika klubbar o barer i timmar framöver. Sent tog vi oss hem efter en lång och underbar kväll och natt. Dagen efter åkte vi hem och jag önskar denna helg kan gå på repeat 1000 gånger om. TACK TILL ALLA jag fick spendera denna långhelg med!!

 
Anna:

Fina bilder! Ser väldigt trevligt och mysigt ut! :-)

Svar: Tack så himla mycket!:)
Sofia tranquist

Kommentera inlägget här: