en kväll i juni

På onsdagen kom vi fram till lägenheten precis i tid till avspark i sverigematchen, alltså runt 21. 
Vi hade koll på matchen samtidigt som vi packade in oss i rummen och käkade lite kvällsmacka. 
Efter matchen var vi några stycken som gick ut på en liten mysig kvällspromenad i området, Hovenäset, som vi bodde i. Vi gick till en badplats och efter lite funderingar blev det ett kvällsdopp, som faktiskt var riktigt skönt! Efter det somnade vi gott. 
 
 
På torsdagsmorgonen gick jag Malin och Linn upp tidigare än de andra för att gå ut på en morgonpromenad. Vi gick bort till kungshamn och coop för att handla lite frukost och gick sen tillbaka och fixade iordning så alla fick goo'frulle. Sen var det dags att göra matschema och handlingslista, så stack några och handlade mat och jag och emelie åkte till kungshamn för att köpa blommor till våra kransar. Senare åkte vi allihopp till smögen för att äta en sen lunch, meen så god. Vi åt på Roy's och jag tog en så otroligt god gryta med fisk och skaldjur. Kan vara något av de goaste jag ätit! På kvällen var vi vara hemma och softade med x antal enheter alkohol, spel och trevligheter. Blev en liten hemmafest! Sen gick jag jullan malin och linn ner till badet igen och badade. Såååå härligt verkligen. sen sprang vi hemåt utan kläder och kröp ner och somnade. 
 
 
På vänster sida, William, Jullan, Anna, Fanny. Höger Erik, Mollie, Emelie, Linn, Malin
 
 
 
Ni får ett inlägg om midsommarafton imorgon. Puss på er, nu ska jag sova. Ska bli kul att komma tillbaka till jobbet imorgon! 
josephine Asplund:

Hoppas du får en fin dag! Kram<3

Kommentera inlägget här: