en midsommarnattsdröm

 

Okej, midsommardagen var ju bara helt perfekt. Det var jätteskönt på dagen så jullan och jag gick ner till badstället och hängde några timmar på klipporna.

Sen åt vi tacos och gjorde oss iordning för kvällen. Vid 20 tiden åkte vi till smögenbryggan och funderade på vart vi skulle förtära våran medtagna alkohol. Vi gick längst bryggan tills den var slut och traskade upp på klipporna. Och jag menar, HUR fint var det inte? Där satt vi o bara gosade o drack o var nöjda. Ett gäng bredvid hade gitarr o sjöng allsång så vi anslöt. Det gjorde även ett gäng med grabbar från örebro, träffade så mycket örebroare och kompisar där vilket var så kul.

Under kvällen hade vi på avstånd sett blixt o dunder i ett par timmar. Det var sedan precis över oss och himlen öppnade sig och alla sprang ner mot bryggan igen. Några åkte hem/till andra ställen medans jag och några till carpade regnet och hängde runt på bryggan, olika klubbar o barer i timmar framöver. Sent tog vi oss hem efter en lång och underbar kväll och natt. Dagen efter åkte vi hem och jag önskar denna helg kan gå på repeat 1000 gånger om. TACK TILL ALLA jag fick spendera denna långhelg med!!

 

En grillkväll, en allsångspremiär

Hej!

Igår efter jobbet åkte jag hem till min bror där mamma också var, så grillade vi och åt gott.

Idag hörde fisen av sig precis när jag var hemma från jobbet så hon kom hit. Min bästa fis! Vi bara hängde, lagade middag och åt, handlade lite och fixade sen iordning inför kvällen då brudarna kom. Det var ju premiär för Allsång på skansen, vilket är de bästa som finns, typ. Älskar det och har alltid gjort. Förra året hade jag också premiärkväll så nu blir det tradition. Det var jättemysigt iallfall och Sanna nielsen var mycket bättre som progamledare än jag trott! Tiptopp!
Godnatt på er.

i would treat you better

Hej! hoppas dagen har varit bra, jag har varit trött.. Nu sitter jag hos min bror med mamma och ska snart käka lite.

Här kommer iallafall fortsättningen på midsommarupdate.

På fredagsmorgonen, midsommarafton, gick jag linn och malin ut på en promenad igen, för att piggna till. Sen började alla förberedelser med mat, dusch, fix och kransar. Det var så himla varmt och fint väder, vilket gjorde en så glad!! Sen åt vi god midsommarlunch på vår stora balkong, sjöng snapsvisor och gick sedan ner till badplatsen för att kolla på alla som dansade runt stången.

Sen var det bara att gå hem och snart började vi med middagen. Vi åt och hade det trevligt för att sedan cykla till kungshamn därifrån vi sen tog en båt över till smögenbryggan. Där fortsatte kvällen länge och var jättebra. På väg hem råkade vi ut för en liten cykelolycka vilket var ett tråkigt slut men det gick bra och resten av dagen var grym!