soundwaves of gold

Hej! Hoppas ni har haft en bra torsdag. Imorgon är det fredag och helg igeeen. Jag är så pepp för att jag har så mycket roligt planerat!
 
Nu mår jag ish bra, sitter på friskis och har bara 1/5 timmar kvar innan jag får dejta kudden. Har tagit det lugnt idag, lugn morgon med sovmorgon, fix i lägenheten, kollat igenom mary kay produkter och bara hängt liksom. Vilat upp mig. Sen stack fia och jag ut på gräset och solade en liten stund innan vi dog av hunger, (vilket vi alltid gör när vi är med varandra, äter jämt ihop). Men idag sa vi hejdå och åt på olika håll, så stack jag till friskis vid halv fem. Mår mycket bättre med bara lite hosta kvar så imorgon blir det jobb oavsett, saknar ju Helenisen!
 
Efter jobbet imorgon ska jag hem till Karin (min "mentor" inom mary kay) en stund och snacka lite marykay, är så pepp nu och vill bara köra igång men det finns lite frågetecken som vi ska reda ut. I helgen har jag tänkt försöka få till lite makeupvideos och så med nya produkterna, om det vore intressant? 

Efter det ska jag träffa lovisen och dricka vin och mysa, det var längesen vi hängde känns det som. Perfekt Fredag! Har så bra planer på lördag också men det får ni höra om då. 
 
Idag bokade jag även in en tid för en sak som jag velat göra så länge och det ska bli SÅ himla spännande!! Skriver mer om det imorgon ;)  
 
Sov så gott gosisar så hörs vi.. Xoxoxoxoxo
 
Såhär såg det ut sist lovisa och jag hade vinkväll, ska nog föreslå något liknande på bordet imorgon! Charkisar och ost är det b ä s t a jag vet
 
 
Kommentera inlägget här: