ny kvarg, friskis och spets

Hej på er, har eran vecka startat bra? Min dag på jobbet var skön. Vet inte om jag ska sluta tjata om helena nu men ÅH vilken guldklimp! 
 
Efter jobbet åkte jag förbi ett kontor och hängde med en annan ny kollega och vän. Vi spånade ideér och snickisnackade om roligheter. Där provade jag nya kvargen som jag köpte, jag tyckte faktiskt att den var god. Kanske lite för mycket smak av allt melongodis som finns men ändå god + en nocco som räddade min kväll.
 
Nu sitter jag nämligen på friskis i receptionen och värdar. Det är lugnt och skönt. MEN min kropp är inte riktigt med, känner mig hängig, känner av halsen och är allmänt snurrig i bollen. Hoppas att det är för att jag ätit jättedåligt idag för jag kan vill orkar inte bli sjuk mer. Jag kommer inte sova förens tidigast 23 och gå upp 05.30 tre dagar denna vecka så ger kroppen upp redan nu är jag ju körd. Vad händer med mig, jag brukar aldrig vara sjuk. Aja får verkligen hoppas att det inte är något. 
 
 
Längtar så himla mycket till mina dagar på cypern med hulda. Måste verkligen tvinga mig själv att ta det lugnt då även fast jag mest troligt kommer: Träna, leka turist (älskar nya städer och ställen) fota och filma till bloggen, och träffa huldas nya kåmpisar, pojkvän, dyka. gaaaah vad kul! Huldis är förresten hemma några dagar from IDAG så vi ses förhoppningsvis imorgon!
 
Nu ska jag börja stänga bygget. Vi hörs hurrni, pusspusspuss!
 
sååå fina bilder. älskar alla smycken, spets, solbrun hud, skjortor och fina naglar!
 
Kommentera inlägget här: