Mary Kay - sometimes you win

HEJ IGEN. 
 
 
 
Har två rolig saker att berätta för er.
 
Dels så bokade jag flyg till cypern idag. Hedvig och hennes pojkvänn flyttade dit för några månader sen och jag saknar ju henne!? Så min enda lediga vecka denna sommar åker jag dit och hälsar på. 30 Juli - 4 augusti så det blir bara lördag till torsdag men det ska bli så himla himla skönt att få ledigt på riktigt och vila upp mig inför en intensiv höst. Hennes kille jobbar som dykintruktör, tror jag? Med dykning iallafall, så då ska jag definitivt dyka igen och förnya mitt dykcert eftersom jag inte har dykt på över ett år. Sen ska jag bara kramas med hulda och lapa soool varenda lugn minut. Längtar så! 
 
 
 
Har även börjat jobba med Mary kay igen. Jag började med det när jag fyllde 18 och fortfarande gick i skolan, men förutsättningarna jag hade då gjorde att det var väldigt svårt för mig. Det är så annorlunda nu och jag är svintaggad och tror och hoppas att detta kommer bli jättebra! Man är ju egen företagare/fristående hudvårdskunsult inom mary kay så det finns ingen som bestämmer över en gällande hur mycket eller när och var man ska jobba. Allt är upp till en själv och nu ska jag verkligen satsa på det här. Så får vi se hur det går. 
Är det någon som är sugen på att vara värdinna på en hudvårdsklass, vill lära sig om produkterna, lära sig om makeup eller om hur det är att jobba inom marykay är det bara att höra av sig! 
 
Idag började jag och helena med en positive board på jobbet för daglig pepp haha. Jag själv har verkligen insett att allt blir ju så mycket bättre när man ser positiv på det. Det spelar ingen roll vad jag ska göra eller vad det gäller, jag har bara blivit så duktig på att bara ställa mig in på att det kommer bli bra och att ge allt. 
 
Puss och godnatt. Vakna upp imorgon och tro på er själva!! xoxox
 
Kommentera inlägget här: