Hur ska det gå?

Hej igen. 
 
Idag sov jag ut så länge jag bara kunde, jag gick nog inte upp förens 11.30! Så åt jag fukost och gjorde iordning lite här hemma och med mary kay produkterna för vi 13 tiden kom vikkan hit. Hon använder mary kay sen tidigare men hennes konsult har slutat och nu har det kommit så mycket nya saker så vi gick igenom det så att hon fick prova. Så satt vi och gottade ner oss i alla produkter som finns och sen hängde hon kvar här ett tag och bara snackade innan hon åkte hem. 
 
Sen dess har jag städat, diskat och pysslat lite. Idag ska jag bara vara hemma, laga matlådor, kolla på senaste pll avsnittet och fixa lite här på bloggen. Älskar söndagar, det finns verkligen inga måsten och man har så mycket tid att bara göra lite nytta. Ska bli kul att komma tillbaka till jobbet imorgon, saker helena, igen! hahah, kan inte vara utan henne mer än två dagar. Hur ska det gå när jag slutar på rejmes om tre veckor... 
 
Den här veckan är dock väldigt intentiv igen. Mån, ons och tors har jag stängning på friskis så jag kommer inte vara hemma förens 22 dom kvällarna. Det blir segt men skönt för efter det har jag betat av alla mina värdpass för sommaren.  Så är det bara två veckor kvar innan jag får en veckas semester och ska till Cypern och krama på min huldis. Sen har jag en underbar höst på Collage framför mig. wwiiioh! 
Tiden går så fruktansvärt fort, vet inte om det är kul eller läskigt. Det går ju bara snabbare och snabbare.
 
Här är lite mary kay prylar. Bla, min fina väska som man får när man beställer sitt Start Kit. 
Ser ni förpackningen med en borste på? Den rengörningsborsten Skinvigorate Cleansning Brush är helt otrolig! Man använder den tillsammans med sin ansiktstvätt när man tvättar ansiktet och den rengör 85% mer än när man bara använder händerna. Det är precis som att man skulle borsta tänderna med fingrarna jämfört med en eltandborste. Alltså USCH! Det är klart att det är samma sak med ansiktet. Man känner sig så ren efteråt, jag älskar den! 
 
Anonym:

Åh lägg gärna upp om marykay produkter vilka som är dina favoriter osv !!:)

Svar: Absolut, det kan jag göra! :)
Sofia tranquist

Kommentera inlägget här: