hela helgen

Hej alla godbitar!
 
OJ vilket helg det har varit. I Fredags efter jobbet åkte jag med helena hem till Åsby. Där bor hon och hennes sambo och kissemissen i världens sötaste hus ute på landet. Jag hade som sagt redan innan bestämt mig för att min mobil skulle vara avstängd hela tiden jag var där. Jag tog en bild till instagram och sen var den avstängd i 20 timmar. SÅ himla skönt!
Iallafall, Helenas syster och systerdotter var där också och vi hade det så himla bra tillsammans. Vi lagade god mat, lekte med lillen, lyssnade på skön musik, strosade i trädgården, gjorde oss lite fina, drack drinkar, och avslutade med att hänga i glashuset fram till sent och pratade om allt mellan himmel o jord. På morgonen sov jag och helena ut läänge sen åt vi frukost vid ett tiden och bara softade innan jag åkte hem runt tre ungefär. 
 
Något strular med blogg.se så ni får dessa bilder så länge, fler kommer imorgon. 
 
 
 
När jag kom hem på lördagen bytte jag om och gjorde mig lite iordning för kvällen. Sen kom Malin så fick hon testa massa marykay och bli sminkad och fin och så åt vi lite käk innan vi blev upphämtade och åkte till mollie. Där var alla girls och vi hade en suuuuperbra kväll i mollies hus, senare åkte vi till satin/frimis och dansade och hängde till stan stängde ner. Bra bra bra! 
 
 
 
Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag soooov så länge jag bara kunde innan jag gick upp och käkade lite frulle. Såg att det var fint väder ute så jag cyklade hem till mammas lägenhet och solade på balkongen och lagade god mat. Mamma var dock inte hemma. Efter några timmar där åkte jag hem igen och nu sitter jag här. Jag är så trött så jag ska nog gå och lägga mig så fort jag kan idag, det blir nog om typ en timme haha. Ser fram emot den här veckan, det är lugnare på jobbfronten, har bara rejmes, där helena och jag nu är ensama i tvätthallen för att leif har semester.  Blir spännande! Men så kul, älskar att jobba med henne. Så är det lite roligheter under veckan men det tar vi som det kommer. Måste försöka träna lite nu också. Åker ju utomlands om två veckor jihiiihih!!!!!!! kramis.
Kommentera inlägget här: